Per les factures de l’aparthotel

Ayuso, en un avançament de la seva entrevista amb Gonzo a ‘Salvados’: «Soc una pringada»

El periodista s’ha endinsat durant 15 dies en la campanya de la presidenta de la Comunitat de Madrid

Ayuso, en un avançament de la seva entrevista amb Gonzo a ‘Salvados’: «Soc una pringada»
1
Es llegeix en minuts

Gonzo ha visitat aquest divendres ‘Al rojo vivo’ per avançar algunes de les claus de la nova temporada de ‘Salvados’, que comença aquest diumenge a La Sexta. En la primera entrega, el periodista s’endinsa en la campanya d’Isabel Díaz Ayuso i li fa una entrevista en la qual posa sobre la taula alguns temes polèmics, com el de l’aparthotel on es va allotjar durant els primers mesos de la pandèmia. 

«El que es dubtava era si l’havia pagat la Comunitat de Madrid o vostè», assenyala Gonzo en un avenç de ‘Salvados’, recordant que Ayuso va dir al debat de Telemadrid que «ensenyaria les factures». «Jo vaig dir que tenia les factures i les tinc aquí», respon la presidenta de la Comunitat de Madrid, que tot seguit li ensenya el periodista una transferència de 5.680 euros

Notícies relacionades

«L’ordenant és Isabel Díaz Ayuso i el beneficiari Be Mate, que és el nom dels hotels», confirma Gonzo davant d’Ayuso, que insisteix que va pagar ella: «Del meu compte». No obstant, hi ha un detall que crida l’atenció del presentador: «Li ha fet una bona propina de 160 euros». Amb gest d’estranyesa, la política popular reconeix que ha «pagat de més». «Soc una pringada», confessa. 

Al plató d’‘Al rojo vivo’, Gonzo s’ha pronunciat sobre aquell cridaner moment de l’entrevista: «Com hem comprovat, va pagar més del que posava a la factura. S’adona que va pagar de més i diu ‘soc una pringada’. Reconeix que ha pagat 160 euros de més». «Ara potser s’entén per què no ha tret pressupostos en dos anys. Si en una factura simple de 5.000 euros i poc paga de més...», ha deixat caure. 

Temes:

Salvados