Per acomiadar la gala

‘Supervivientes ': Jorge Javier es marca «un Canales» i es baixa els pantalons en directe

El presentador va ensenyar les seves parts íntimes entre rialles i sense vergonya

‘Supervivientes ': Jorge Javier es marca «un Canales» i es baixa els pantalons en directe
1
Es llegeix en minuts

Els espectadors de ‘Supervivientes’ van veure ahir a la nit unes imatges que van deixar a més d’un sense paraules. El programa li va regalar unes malles i un lot de calçotets a Antonio Canales, que no va dubtar a emprovar-se’n uns en directe. «¡Em veureu el cul blanc!», avisava el concursant, deixant al descobert les seves parts íntimes. 

Però el ‘bailaor’ no va ser l’únic que va mostrar el cul davant l’audiència. Al final de la gala, Lara Álvarez li va demanar a Jorge Javier Vázquez que fes «un Canales», fent referència a l’escena que havia protagonitzat el supervivent. «¿Que t’ensenyi el cul?», va preguntar entre rialles el presentador, que, sense vergonya, va complir els desitjos de la seva companya. 

Notícies relacionades

«Jo no tinc cap problema, si voleu ho faig», va dir Jorge Javier a la direcció del programa. «Està tot Espanya i tot l’equip pendent», apuntava Lara des d’Hondures mentre el presentador es descordava els pantalons. «Ja l’he ensenyat més d’una vegada», recordava. 

Tot seguit, Jorge Javier li va donar l’esquena a la càmera i es va abaixar els calçotets. «Quin comiat més bonic», apuntava Lara, que, entre rialles, va destacar el treball del conductor de ‘Supervivientes’ al gimnàs: «Veig que fas molts esquats». «Moltes gràcies, Lara. Tu demana el que vulguis. Ja veuràs demà els diaris carques», va dir per acomiadar la gala.