Vídeo:

Jorge Javier Vázquez lloa Diego Losada (TVE): «Fa entrevistes que són brutals»

El presentador va assegurar que el periodista li encanta com a professional i va revelar que veu totes les entrevistes que fa al Canal 24 Horas

Jorge Javier Vázquez lloa Diego Losada (TVE): «Fa entrevistes que són brutals»
2
Es llegeix en minuts

Jorge Javier Vázquez va sorprendre aquest dimarts revelant la seva admiració per Diego Losada. El presentador va confessar a ‘Sálvame’ que el periodista de TVE li encanta com a professional i que no es perd cap de la seves intervencions: «Últimament, em poso a la tarda i a la nit totes les entrevistes que fa al Canal 24 Hores. Em semblen brutals. Havia de dir-ho».

«A veure, que no m’agrada per guapo, que també. M’agrada com a professional perquè el veig fer cada entrevista, que són brutals», va assegurar el comunicador mentre estava conversant amb David Valdeperas a la zona de direcció del plató de ‘Sálvame’.

Aquesta revelació de Jorge Javier Vázquez arriba després que Diego Losada s’hagi fet molt viral amb algunes de les últimes entrevistes que ha fet al Canal 24 Hores de TVE. De fet, fa uns dies, el periodista va desmuntar una falsa acusació de Rocío Monasterio (Vox) contra TVE i els seus treballadors, la professionalitat dels quals va qüestionar.

Després que el periodista li preguntés si el seu partit sent «alguna responsabilitat» pels aldarulls que es van produir durant el seu acte de campanya a Vallecas, Monasterio va capgirar la pregunta: «¿Està vostè insinuant que els votants de Vox tenen la responsabilitat del fet que ens llancessin llambordes al cap?». «Jo no estic insinuant res, només l’hi estic preguntant», es va defensar Losada davant la política, que va continuar amb les seves acusacions: «Ha de limitar-se a ser entrevistador, no activista polític»

«Però bé, ja sabem com és TVE», va deixar caure Monasterio, que d’altra banda, va afirmar que la televisió pública no havia recollit «els actes de Vox» durant la jornada anterior. Una mentida que Losada va desmuntar al final de l’entrevista: «Vostè ha dit alguna cosa d’aquest programa al llarg de l’entrevista. Ha dit que vostès no hi van sortir representats»

«No prou representats, ho he dit i ho mantinc», va respondre la candidata del partit d’extrema dreta. Tanmateix, Losada va demostrar que la seva afirmació no era certa: «Vostès són la cinquena força política a la CAM, tenen 12 diputats. Van sortir representats en aquest programa. També hi va sortir Abascal, parlem d’ell i de la seva participació al Congrés».

Notícies relacionades

«Jo hi no vaig veure l’acte que vam fer nosaltres», va insistir Monasterio. Per tancar l’assumpte, el presentador va donar pas a les imatges que demostraven que l’espai de TVE sí que havia donat cobertura a l’acte de Vox. Però malgrat les proves, la convidada es va mantenir en la seva postura: «Estaria bé que posessin les nostres propostes».

«¿Després d’haver-se vist, ho continua mantenint? 32 segons d’Unides Podem i 48 segons de Vox, incloent-hi les seves declaracions de l’estat d’alarma», va apuntar Losada abans de finalitzar amb un consell per a Monasterio: «L’animo que abans de dir-nos coses que no són certes, s’informin abans i tinguin una mica més de respecte als treballadors d’aquesta casa».