Llista completa

‘Reyes de la noche’ amb Javier Gutiérrez, principal estrena de Movistar+ al maig

La nova sèrie de Zeta Studios (‘Élite’, ‘El vecino’) arribarà el divendres 14 de maig a la plataforma de pagament

‘Reyes de la noche’ amb Javier Gutiérrez, principal estrena de Movistar+ al maig
4
Es llegeix en minuts

Una nova sèrie original arribarà el mes que ve a Movistar. El maig estarà marcat principalment a la plataforma de pagament per l’estrena de la primera temporada de ‘Reyes de la noche’, la ficció protagonitzada per Javier Gutiérrez i Miki Esparbé, que veurà la llum a partir del divendres 14.

‘Reyes de la noche’ és una ficció sobre la lluita d’egos, el poder, l’ambició i sobretot... la ràdio. La sèrie ens situa a finals de 1980 i principis de 1990, una època en què el periodisme radiofònic es feia d’una forma molt diferent de l’actual. En to de comèdia, i a través de la rivalitat de Paco ‘el Cóndor’ (Javier Gutiérrez) i ‘Jota’ Montes (Miki Esparbé), dos periodistes capaços de tot per regnar a les ones a la nit, la sèrie es desenvolupa en un moment de canvi del nostre país, que per fi entrava a la modernitat. 

‘Terapia de parejas’ - Temporada 2 - 26 de maig (Movistar Seriesmanía)

Una altra de les estrenes destacades d’aquest mes de maig a Movistar+ és la segona temporada de ‘Terapia de parejas’. Al capdavant, la doctora Orna Guralnik com a fil conductor perquè, en aquesta ocasió, tres noves parelles deixin de banda els secrets i tabús, i exposin les seves pors i desitjos més ocults. La temporada també dona llum a la situació derivada del confinament per la pandèmia, obligant cada parella i la mateixa Guralnik a examinar els profunds canvis que experimenten en el dia a dia.

‘Buscarse la vida en Brooklyn’ - Estrena - 24 de maig (Movistar Series)

‘Buscarse la vida en Brooklyn’ - Estrena - 24 de maig (Movistar+ també estrena aquest mes de maig ‘Buscarse la vida en Brooklyn’, una comèdia semiautobiogràfica de 10 episodis creada, escrita i protagonitzada pels còmics Kevin Iso i Dan Perlman, que interpreten versions fictícies de si mateixos. Dan (Dan Perlman) i Kevin (Kevin Iso) són dos amics del mateix veïnat, col·legues de tota la vida, que busquen anar més enllà de la seva anodina rutina i lluiten per tirar endavant a Flatbush, Brooklyn. El dia a dia d’aquest parell de mil·lennistes en un ambient de barri marginal i amb estètica ‘indie’ donarà lloc a tota mena de gags, reflexions i crítica social, com els relacionats amb els hípsters, els problemes de salut mental i la creixent onada de gentrificació.

‘Black monday' - Temporada 3 - 24 de maig (Movistar Series)

(En aquests nous episodis, que s’estrenaran als EUA, Blair comença el seu ascens polític com a congressista de l’estat de Nova York gràcies a la intercessió del governador i del predicador de teràpies de conversió, mentre Dawn compleix els seus últims dies de condemna després de declarar-se el brillant culpable d’orquestrar el Dilluns Negre. Keith es posiciona com el nou Lehman ‘brother’. Mo consolida el seu lideratge en l’acabada d’encunyar The Mo Co. Falta veure el que l’espera a ell i a la seva colla de perdedors.

Al final de la segona temporada, Blair es convertia en congressista de l’estat de Nova York gràcies a la intercessió del governador i del predicador de teràpies de conversió. Dawn complia condemna després de declarar-se la brillant culpable d’orquestrar el Dilluns Negre. Keith es posicionava com el nou Lehman ‘brother’ i Mo s’asseia a disfrutar de la seva llibertat com a líder suprem de l’acabada d’encunyar The Mo Co, esperant una nova oportunitat. Falta veure el que l’espera a ell i a la seva colla de perdedors.

‘Music’ - Estrena - 26 de maig

Notícies relacionades

L’estrella del pop Sia debuta com a guionista i directora en aquest drama musical protagonitzat per Kate Hudson i la jove Maddie Ziegler, la icònica ballarina dels seus videoclips ‘Chandelier’ o ‘The greatest’. La polifacètica Sia presenta 10 cançons inèdites i n’interpreta alguna a ‘Music’, en la qual també participen coneguts noms del cine i la televisió com Lena Dunham o Juliette Lewis.

‘Bienvenidos a Chechenia’ - Estrena - 16 de maig (Movistar CineDoc&Roll)

Movistar CineDoc&Roll)El 2016, Ramzan Kadyrov, líder de Txetxènia, es proposa fer una «neteja de sang» a través d’una campanya governamental basada a detenir, torturar i executar qualsevol txetxè que pogués formar part del col·lectiu LGBTIQ+. Des d’aleshores, un grup d’activistes fa front al repressiu moviment homòfob posant en risc les seves pròpies vides. David France (‘Cómo sobrevivir a una epidemia’) dirigeix ‘Bienvenidos a Chechenia’, un ‘thriller’ documental que segueix aquests valents activistes russos en el seu intent de treure del país persones LGTBIQ+ amb l’ajuda d’una xarxa internacional. France filma uns anguniosos viatges de fugida ajudant-se amb càmeres ocultes i també mostra els refugis on aquestes persones es posen fora de perill. A més, per assegurar l’anonimat d’aquests refugiats polítics, el director els altera digitalment la cara utilitzant la tècnica deepfake. ‘Bienvenidos a Chechenia’ va aconseguir estar a la shortlist dels Oscars 2021 i ha guanyat premis en festivals com Sundance (Premi Especial del Jurat), Hot Docs i la Berlinale.

Altres estrenes

  • 14 de maig: ‘Niños mutantes. Nunca olvidaré esta noche’ (Movistar CineDoc&Roll)

  • 21 de maig: ‘White riot. Rock contra el racismo’ (Movistar CineDoc&Roll)

  • 28 de maig: ‘Daft Punk unchained’ (Movistar CineDoc&Roll)