A 'Liarla Pardo'

Marisa Paredes posa al seu lloc Miguel Bose i opina d’Ayuso: «És impresentable»

L’actriu es va fer viral amb les seves paraules sobre la presidenta de Madrid a l’espai de Cristina Pardo

Marisa Paredes posa al seu lloc Miguel Bose i opina d’Ayuso: «És impresentable»
2
Es llegeix en minuts

Cristina Pardo va entrevistar aquest cap de setmana a ‘Liarla Pardo’ a Marisa Paredes. La veterana actriu va fer un repàs per l’actualitat sense temor de mullar-se, per exemple, sobre Isabel Díaz Ayuso, a qui va definir com «aquest ser» i «impresentable» que «ha fet barbaritats a Madrid». «Hi ha Comunitats que ho han fet millor que vostè senyora Ayuso, serem clars», expressava.

La intèrpret ha lamentat que Espanya sigui un país «fonamentalment turístic», ja que «tot i que està clar que tenim sol i que la gent ve, això també fa que no es desenvolupin totes les altres coses, com la ciència o la investigació, tot el que fa la base d’un país per no dependre d’altres.» «Està clar que tenim pocs diners, però els que tinguem que siguin per donar possibilitats, i que la gent estudiï i treballi, no només als bars».

Paredes demanava «fer escoles, hospitals, fàbriques, carreteres» i que «paguin més impostos els que més en tenen». En canvi, demanava més recolzament a la cultura: «La cultura ha de pagar menys impostos, que estem pagant un 21% i això és un disbarat, mentre que a tots els països es paga un 6%, un 8% o un 10%».

Notícies relacionades

L’actriu també va donar la seva opinió sobre Miguel Bosé, amb qui va protagonitzar la pel·lícula ‘Tacones Lejanos’ de Pedro Almodóvar. Tot i que ha afirmat que continua estimant el cantant, assegura no reconèixer-lo: «No hem sigut amics, ho hem sigut tot. Jo l'estimo, però no el reconec. Reconec el seu dret a equivocar-se, res més, però sens dubte està equivocat», argumentava.

Paredes creu que Bosé «té tot el dret del món, com Victoria Abril (que també estava a l’esmentada pel·lícula) a pensar el que pensi», però assenyala: «És un error lamentable perquè són coneguts i hi ha molta gent que s’ho pot creure». «Si estem aquí, és perquè ens han posat vacunes contra la verola, el xarampió, el tifus...», ha destacat Paredes i ha afegit: «¿Negar el què? ¿Els milions de persones que s’han mort? ¿Que la vacuna atura el virus? ¿Que les farmacèutiques se n’estan aprofitant? Però això ha passat sempre, no ara; amb l’aspirina també va passar».