Amb Ana Pastor

Un especial de ‘El Objetivo’ ocuparà el lloc del debat cancel·lat de La Sexta

El programa presentat per Ana Pastor emetrà una entrega especial amb un debat entre intel·lectuals de diferents branques

Un especial de ‘El Objetivo’ ocuparà el lloc del debat cancel·lat de La Sexta
1
Es llegeix en minuts

La topada entre Rocío Monasterio i Pablo Iglesias en el debat moderat per Àngels Barceló divendres passat va provocar la cancel·lació de les trobades de La Sexta i RTVE entre líders polítics. Després de confirmar-se que l’esdeveniment se suspenia la cadena d’Atresmedia ha decidit preparar un especial de ‘El Objetivo’ per al mateix dia.

Notícies relacionades

L’entrega ‘Especial Objetivo: democracia y convivencia’ constarà d’un debat entre quatre intel·lectuals de màxim prestigi que moderarà Ana Pastor. Els convidats a la trobada seran la catedràtica d’Ètica Adela Cortina, el catedràtic de Ciència Política Víctor Lapuente, el filòsof i pedagog José Antonio Marina i el paleoantropòleg Juan Luis Arsuaga.

La finalitat de l’acte serà intentar donar resposta i buscar alternatives al clima de tensió política màxima en què es troba Espanya i que està predominant en aquesta campanya electoral. El programa es podrà seguir dilluns 26 d’abril i començarà les 22:30 hores de la nit. Això no afectarà l’entrega de l’espai d’aquest diumenge, que mantindrà la seva emissió habitual i en què es comptarà amb Edmundo Val, candidat de Ciutadans, i Ángel Gabilondo, número u del PSOE a la comunitat.

Temes:

Ana Pastor