Ho té clar

Jorge Javier Vázquez revela qui votarà el 4-M: «Coincideixo amb el seu model de societat»

El presentador de ‘Sálvame’ ha escrit una reflexió sobre les eleccions a la Comunitat de Madrid

Jorge Javier Vázquez revela qui votarà el 4-M: «Coincideixo amb el seu model de societat»
1
Es llegeix en minuts

Jorge Javier Vázquez ho té clar. El presentador de ‘Sálvame’, que mai ha tingut cap problema a l’hora de mullar-se en determinats temes d’actualitat política, ha revelat el nom del candidat a qui destinarà el seu vot en les pròximes eleccions del 4 de maig a la Comunitat de Madrid. 

El rostre estrella de Telecinco revela en el seu blog que votarà Ángel Gabilondo, amb qui va mantenir una trobada fa uns dies. Jorge Javier assenyala que el representant del PSOE és «un polític reflexiu que no s’expressa a cop de tuit, educat i gens insolent», una cosa que defineix com gairebé una espècie en extinció: «El que s’emporta ara són les baralles de carreró atapeïdes de clatellots amb poc fust intel·lectual». 

«Parlo amb Gabilondo i coincideixo amb el seu model de societat. Una societat en la qual no tingui cabuda la baralla constant i es lluiti per la felicitat de tots i cada un dels que hi vivim. Siguin quins siguin els nostres orígens, els nostres pensaments i les nostres orientacions sexuals», escriu el comunicador, que recorda que a Madrid hi ha moltes coses en joc: «Una d’aquestes és que puguem anar passejant pel carrer sense temor que se’ns insulti o se’ns agredeixi»

Notícies relacionades

D’altra banda, Jorge Javier llança un dard a certs rivals de Gabilondo: «La victòria d’uns pot ser l’esperó perfecte perquè els enemics de la diversitat s’envalenteixin i converteixin la nostra comunitat en un reducte on regni aquest pensament totalitari que no tolera de cap manera cap altra forma de pensar i de sentir que no sigui la seva». 

«Votaré Ángel Gabilondo perquè crec en el seu Madrid. I perquè a partir del 4 de maig vull viure en una comunitat en la qual prevalgui la pau i no aquestes pors rescatades de l’imaginari franquista més recalcitrant», reflexiona el també conductor de ‘Supervivientes’, que lamenta que la ciutat hagi canviat durant els últims anys però no precisament cap a bé». 

Temes:

Sálvame