Crític

Wyoming esclata contra el rebuig de la vacuna d’AstraZeneca: «Un any somiant-hi i no la valorem»

El presentador va analitzar la importància que la població es vacuni amb el vial

Wyoming esclata contra el rebuig de la vacuna d’AstraZeneca: «Un any somiant-hi i no la valorem»
1
Es llegeix en minuts

La vacuna d’AstraZeneca, els continus canvis de criteri en el seu ús i la caiguda d’acceptació ciutadana s’han convertit en temes centrals aquests dies. Un rostre conegut que també ha volgut comentar aquest assumpte des del seu programa ha sigut el Gran Wyoming, que va carregar contra la repulsió massiva al fàrmac que hi ha hagut en algunes comunitats.

En l’última entrega d’‘El Intermedio’, el presentador va analitzar la situació actual i la va comparar amb un exemple molt diferent, però amb què té punts en comú, com va ser la subhasta de l’‘Ecce homo’. L’obra gairebé es ven per 1.500 euros, però el seu valor era molt més gran: «Experts d’art de tot el món han afirmat que es tracta d’un Caravaggio al qual es va perdre la pista fa quatre segles i que valdria desenes de milions d’euros».

Notícies relacionades

Wyoming va voler relacionar-lo amb la vacuna d’AstraZeneca: «El cas d’aquest quadro m’ha portat a pensar que moltes vegades no sabem apreciar en tot el seu valor el que tenim davant. Una sèrie d’informacions confuses han provocat que aquest cap de setmana la vacunació s’hagi desplomat a diverses zones d’Espanya per por generalitzada entorn del vial».

El còmic va reconèixer que estem davant la solució de la pandèmia, però que molts no se n’adonen: «L’‘Ecce homo’ de Caravaggio no és l’únic de valor que no estem sabent apreciar, tot i que el tinguem davant dels nassos. Fa un any que hi somiem i ara que la tenim davant no la valorem». «Tenir ja a la nostra disposició la vacuna contra el coronavirus és d’un valor incalculable. És una sort enorme tenir-la a la nostra disposició», va dir, animant la població a no tenir por contra el medicament que tants titulars està ocupant aquestes setmanes.