Després del seu èxit

‘Los Bridgerton’ continuarà a Netflix: renova per una tercera i quarta temporada

La recerca de l’amor de Lord Anthony Bridgerton entrarà en joc als nous capítols de la sèrie

‘Los Bridgerton’ continuarà a Netflix: renova per una tercera i quarta temporada
2
Es llegeix en minuts

Netflix garanteix la continuïtat de ‘Los Bridgerton’ al seu catàleg. Després de l’èxit que ha tingut la seva primera tanda de capítols i en plena producció de la segona, la plataforma d’entreteniment ha anunciat la renovació de la sèrie protagonitzada per Golda Rosheuvel i Jonathan Bailey per una tercera i quarta temporada a través d’una nota de premsa.

«Des de la primera vegada que vaig llegir l’exquisida sèrie de ‘Los Bridgerton’ de Julia Quinn, vaig saber que eren històries que captivarien el públic. Però l’evolució d’aquesta adaptació no seria un èxit sense les importants contribucions de tot l’equip de Shondaland. Aquestes dues temporades més són una aposta per la nostra feina i em sento increïblement agraïda de tenir socis tan col·laboradors i creatius com Netflix. La Betsy i jo estem encantades de tenir l’oportunitat de continuar portant ‘Los Bridgerton’ al voltant del món», afirma Shonda Rhimes, productora executiva de la sèrie.

«L’èxit de ‘Los Bridgerton’ ens ha emocionat. L’equip creatiu, liderat per la Shonda, sabia el potencial i va crear un preciós i romàntic drama per als nostres subscriptors. Tenen plans emocionants per al futur, i creiem que el públic continuarà entusiasmat amb aquesta sèrie. I ens encantaria poder continuar amb Los Bridgerton durant molt temps», expressa Bela Bajaria, VP, de Global TV, en la nota de premsa.

Notícies relacionades

Inspirada en els ‘bestsellers’ de Julia Quinn, ‘Los Bridgerton’ és una sèrie romàntica, escandalosa i aguda sobre la intemporalitat de les amistats duradores, famílies que intenten adaptar-se i la recerca d’un amor que tot ho conquisti.

La ficció narra la vida de Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), la filla gran de la poderosa família Bridgerton, i el seu debut al competitiu mercat matrimonial del Londres del període Regència. La Daphne espera seguir els passos dels seus pares i casar-se per amor, i al principi les seves perspectives són més que prometedores. Però, quan el seu germà gran comença a gestionar els seus pretendents, la revista de societat que firma la misteriosa lady Whistledown posa en entredit la reputació de la Daphne. Llavors apareix el desitjable i rebel duc de Hastings (Regé-Jean Page), un solter empedreït i el gran partit de la temporada que desitgen enxampar-lo totes les mares de les debutants. Per molt que la Daphne i el duc insisteixin que no senten res l’un per l’altre, la seva química és innegable i els encanta entregar-se a converses de rèpliques enginyoses i dobles sentits, mentre esquiven les expectatives de l’alta societat respecte al seu futur en comú.

Temes:

Netflix