A ‘Cuatro al día’

Ana Terradillos titlla de «gentussa» Unides Podem després d’aparèixer al seu polèmic vídeo electoral: «Han passat de la ratlla»

La col·laboradora d’‘AR’ va assegurar que és «important que es tracti» als mitjans perquè «aquestes coses són notícia»

Ana Terradillos titlla de «gentussa» Unides Podem després d’aparèixer al seu polèmic vídeo electoral: «Han passat de la ratlla»
1
Es llegeix en minuts

El polèmic vídeo electoral d’Unides Podem en què s’utilitzen imatges de la periodista continua generant reaccions. Després de la d’Ana Rosa Quintana, Ana Terradillos va dedicar una dura crítica a la formació liderada per Pablo Iglesias a col·lació d’aquest assumpte a ‘Cuatro al día’: «És indecent, denunciable i intolerable».

«Han passat de la ratlla aquesta vegada. ¡És que hi som tots! Han utilitzat imatges de periodistes per fer un vídeo d’una campanya oficial. No sé quin n’és el motiu, suposo que serà acovardir, jo sens dubte aquesta... aquesta gentussa, ¿per què no puc dir-ho? Aquesta gentussa no em fa por. A mi em feia por ETA», va assegurar la periodista, demanant també que no es normalitzin aquest tipus de situacions: «És important que es tracti als mitjans perquè aquestes coses són notícia».

Al seu torn, Terradillos també va recordar que no és la primera vegada que ha criticat una cosa similar, sense important qui ho fes: «Quan el PP ha assenyalat algun periodista, jo ho he denunciat; quan Vox ha vetat mitjans de comunicació com el Grup Prisa ho he denunciat; quan Bildu assenyalava periodistes, ho he denunciat, i ara, que ho fa Podem, no callaré».

Ana Rosa es gira contra Iglesias pel vídeo de Podem: «La persecució a la premsa no es veia des del franquisme»

Notícies relacionades

Ana Rosa es gira contra Iglesias pel vídeo de Podem: «La persecució a la premsa no es veia des del franquisme»Aquestes paraules de Terradillos es produeixen després que Ana Rosa Quintana realitzés aquest dilluns una demolidora resposta a Pablo Iglesias pel vídeo que Podem ha llançat per a la seva candidatura a la Comunitat de Madrid. «Tot val en aquesta campanya electoral», començava ahir al matí la presentadora al seu editorial. Molt seriosa, la presentadora s’adreçava a càmera: «És gravíssim que un partit com Podem posi la diana als periodistes des del cotxe oficial i amb guardaespatlles».

La conductora explicava que al vídeo apareixen quatre periodistes «d’aquest programa», tot i que assegurava que «marquen periodistes de tot l’arc ideològic, un acte insòlit en democràcia, la persecució a la premsa no es veia des del franquisme». «Apunten periodistes amb la intenció de silenciar-nos i posant-nos en risc en un moment de gran polarització», reiterava.