Vídeo

Jordi Sánchez, als irresponsables després de passar 24 dies a l’uci per la Covid: «Fa la sensació que això no acabarà mai»

L’actor va parlar a ‘Más vale tarde’ sobre el seu actual estat de salut, i va assegurar que li queda «malestar» quan veu imatges de festes il·legals

Jordi Sánchez, als irresponsables després de passar 24 dies a l’uci per la Covid: «Fa la sensació que això no acabarà mai»
1
Es llegeix en minuts

Jordi Sánchez va llançar un contundent missatge als irresponsables. Ja amb l’alta després de mantenir-se 24 dies intubat a l’uci per una pneumònia causada per la Covid-19, el protagonista de ‘La que se avecina’ i ‘Señor, dame paciencia’ va concedir aquest dijous una entrevista a ‘Más vale tarde’ en què va afirmar que li queda «malestar» quan veu imatges de festes il·legals quan encara seguim en plena pandèmia: «Fa la sensació que no acabarà mai».

«Entenc que amb 20 anys tens moltes ganes de festa i que és molt complicat... per a cadascú és complicat gestionar això. Però bé, ens ha tocat això, als meus avis els va tocar anar a la guerra. A cadascú li toca el que hi ha i has de fer un esforç. Si no, no acabarem amb això», va assegurar l’actor en la seva intervenció, i va afegir que espera estar al 100% d’aquí uns mesos.

Notícies relacionades

Sánchez també va afirmar que mai s’hauria imaginat que acabaria a la unitat de cures intensives, revelant que mai va tenir sensació d’ofec, una cosa que potser, segons ell, va fer que anés més tard a l’hospital: «Sempre penses que això li passarà a algú altre i que no arribaràs a aquest extrem. A sobre, estava gravant amb unes mesures rigorosíssimes»

«Hi ha un moment que l’actor s’ha de treure la mascareta i si t’han fet la prova dilluns i qui sigui s’ha contagiat dimarts, dimecres te l’enganxa... Cada setmana ens passaven el bastonet pel nas. Si et trobaves malament, a mitja setmana també. Més seguits no podíem estar, però bé, són coses que passen. Soc prudent, però m’ha tocat», va expressar l’actor, afegint que no comparteix els missatges negacionistes.