Ho té clar

Juanjo parla de la seva experiència amb els 'orcs' a 'First Dates': «No hi ha un tio lleig, sinó un cubata sense beure»

José va assegurar davant aquestes paraules de la seva cita que l'important «és a l'interior perquè tots ens convertirem en orcs en algun moment»

Juanjo parla de la seva experiència amb els 'orcs' a 'First Dates': «No hi ha un tio lleig, sinó un cubata sense beure»
2
Es llegeix en minuts

El fet d'acudir a 'First Dates' pot suposar una segona oportunitat per a molts dels seus participants en molts sentits. Aquest és el cas de Juanjo, un empleat d'hostaleria de 44 anys, que li va revelar a José quina era la seva situació sentimental tot just asseure's a la taula amb Juanjo: «Vaig estar casat 10 anys, però em vaig separar en fa 6 i fa molt temps que no tinc parella».

«Vaig estar ingressat per coronavirus perquè em trobava molt malament. A l'hospital em van dir que estava molt fumut, que em podia morir, i em vaig replantejar la meva vida a nivell laboral i sentimental», li va explicar Juanjo a José al llarg del seu distès sopar a l'espai de Cuatro.

A mesura que transcorria la cita, el cert és que tots dos van trobar molts punts en comú, però van trobar una principal barrera: els cabells. De fet, José li va preguntar a Juanjo si sempre portava la barba així de llarga, ja que li va agradar que la tingués tan llarga: «Ell pensa que on hi ha cabell hi ha alegria i jo vaig dir que com menys n’hi hagi, millor. Més higiene. No m'agrada».

«Com que ve tan tapat i amb una barba tan llarga, a veure si serà la bèstia de 'La bella i la bèstia'... perquè per ficar-me al llit amb un os o un goril·la... doncs no, però tots tenim pèl al cos. A més, que això es treu», va assegurar José en un total. «T'enamores de la persona i el seu carisma, no dels seus cabells», va expressar Juanjo davant de les càmeres del ‘dating’.

Posteriorment, la conversa sobre els cabells es va enllaçar amb la de les exparelles que havien tingut. En aquest sentit, Juanjo va explicar que no tenia un prototip de noi concret, revelant fins i tot que s'havia lligat molts 'orcs': «Però no hi ha un tio lleig, sinó un cubata sense beure».

Notícies relacionades

«L'important és a l'interior perquè tots ens convertirem en orcs en algun moment», va opinar José després d'escoltar les paraules de la seva cita sobre els homes amb els que hi havia estat.

En els últims minuts de la cita, les diferències van ser transcendentals a 'La decisió final'. Juanjo va mostrar el seu interès per tenir una segona cita amb José però ell, en canvi, va preferir marxar sol del restaurant de 'First Dates': «No ha saltat l'espurna».