Molt emocionada

María esclata a plorar abans de la seva cita a ‘First Dates’: «He fet patir gent per les meves inseguretats»

La jove es va ensorrar al recordar algunes de les seves relacions anteriors

María esclata a plorar abans de la seva cita a ‘First Dates’: «He fet patir gent per les meves inseguretats»
1
Es llegeix en minuts

María, una jove de 19 anys, va arribar al restaurant de ‘First Dates’ amb la intenció de trobar un home que li aporti «experiències noves i seguretat». Allà va conèixer Néstor, de 23 anys, que a primera vista li va causar molt bona impressió malgrat un petit detall: «M’esperava un noi més alt, però no passa res. Però amb la barba, els ulls marrons... S’associa al que jo estava buscant». 

Abans de la seva cita amb Néstor, María es va obrir en canal amb Carlos Sobera i va revelar detalls de la seva vida amorosa: «He tingut dues parelles. Van sorgir problemes i la confiança es va perdent. Soc de les que prefereix deixar una persona abans que continuar junts i que la relació es podreixi». 

«Estic orgullosa de coses que m’han passat i que m’han fet obrir els ulls perquè no tornin a succeir», va assegurar en uns totals a càmera. Minuts després, va esclatar a plorar al recordar algunes experiències que no van ser del tot positives: «Potser no ens portem gaire bé amb qui hauríem de fer-ho»

Notícies relacionades

«Per errors del passat, igual ho pagues amb una persona que no es mereixia aquesta versió de tu. Estic així ara mateix per penediment. Potser he fet patir gent per les meves inseguretats», va confessar la jove, que actualment està fent oposicions per convertir-se en militar: «Soc responsable, m’agrada l’ordre i tinc un caràcter fort». 

María i Néstor decideixen tenir una segona cita

La vetllada de María i Néstor va ser immillorable i tots dos van decidir tenir una segona cita fora de càmeres. «Hi ha hagut molta confiança, hem dialogat de tota mena de coses i hem rigut, que és important. Estic molt contenta», explicava la jove. «Hem tingut força afinitat, crec que podríem prendre alguna cosa. No sé si podríem tenir una mica més o no, però per a això hem de conèixer-nos», va afegir ell. 

Temes:

First dates