Després de la seva estrena

El documental de Rocío Carrasco a Telecinco: ¿quants capítols queden i quan s’emeten?

La cadena de Mediaset emetrà aquest pròxim diumenge dos nous capítols en els quals la filla de Rocío Jurado recordarà des del seu casament fins a la seva separació amb Antonio David Flores

El documental de Rocío Carrasco a Telecinco: ¿quants capítols queden i quan s’emeten?
1
Es llegeix en minuts

‘Rocío. Contar la verdad para seguir vida’ tornarà aquest pròxim diumenge a Telecinco amb dos nous capítols. Després de l’èxit i la repercussió social que va tenir en la seva estrena, ‘Sálvame’ ha emès un avanç dels capítols 2 (‘Se nos rompió el amor’) i 3 (‘Ese hombre’) del documental protagonitzat per Rocío Carrasco.

El programa de les tardes de Telecinco també ha revelat aquest dimecres que la docusèrie produïda per La fàbrica de la Tele està composta per 12 entregues, a més l’episodi 0 (‘Como las alas al viento’), que es va veure aquest diumenge passat.

D’altra banda, ‘Supervivientes’ també provocaria importants canvis en l’emissió dels pròxims capítols de ‘Rocío. Contar la verdad para seguir viva’, ja que, previsiblement, passaria a la nit dels dimecres a partir del 14 d’abril per deixar el seu forat al debat del ‘reality’. De moment, aquesta informació pot ser susceptible de canvis.

Notícies relacionades

Diumenge passat, l’estrena de la  docusèrie de Rocío Carrasco a Telecinco va deixar diumenge passat en xoc els espectadores. Plorant desconsolada, gairebé sense poder parlar i hiperventilant, la filla de Rocío Jurado ha relatat l’infern viscut amb Antonio David Flores durant el seu matrimoni i després de la seva separació. Com s’havia promès, Carrasco s’obre en canal per parlar de tot el relatiu a la seva vida que ha callat en els últims 20 anys: «Al principi no podia imaginar que Antonio David seria el meu botxí».

«Quan em tornava els nens a la porta de la casa, ell m’increpava i m’insultava. «Et trauré els nens, filla de puta. T’odiaran, faré que t’odiïn». Això és el que em deia (Antonio David) a les preses de contacte que teníem després de la separació», va recordar Carrasco.