Busca alguna cosa seriosa

Paula, a ‘First Dates’: «No sé que tinc, però tots els nois els posen les banyes a les seves nòvies amb mi»

La noia també va afirmar que els homes la veuen «com una vagina amb potes»: «Només busquen sexe i jo tinc molt a oferir»

Paula, a ‘First Dates’: «No sé que tinc, però tots els nois els posen les banyes a les seves nòvies amb mi»
1
Es llegeix en minuts

Molts comensals arriben al restaurant de ‘First Dates’ sabent a la perfecció què és el que estan buscant. Aquest és el cas de la Paula, una estudiant barcelonina de 18 anys, que va revelar que havia acudit a l’espai perquè ningú la veia per a una cosa seriosa: «No sé que tinc, però tots els nois, quan tenen nòvia, els posen les banyes amb mi, no ho entenc. Els homes em veuen com una vagina amb potes, només busquen sexe  i jo tinc molt a oferir».

«Soc una noia que crida l’atenció. Vaig pel carrer i tothom em mira, no sé si per la meva altura, perquè soc rossa, pel meu cos, pel meu cul... ¡El que sigui! I això de vegades provoca en la gent enveja. També em diuen que m’ho tinc molt cregut. ¿Cregut el què? Si em miren perquè els agrado deu ser per alguna cosa, i si els agrada tu... hi ha molts peixos al mar», va assegurar la noia en un dels seus primers totals a càmera.

Instants després de presentar-se, la Paula va conèixer l’Alex, un altre estudiant barceloní de 20 anys, que va assegurar que el dia que trobi nòvia serà per a tota la vida: «De la cita d’avui espero trobar una persona amb la qual es pugui parlar, passar una bona estona i riure».

Una vegada asseguts a la taula, tots dos van disfrutar d’una agradable vetllada en la qual van parlar de molts temes, inclòs el sexe. De fet, la Paula li va confessar a l’Alex el que més li agradava en aquest pla íntim: «El que més m’excita és que un tio m’agafi del coll».

Notícies relacionades

«Estic enganxada a la meva maquineta vibradora tot el dia, és una passada, no puc parar. Crec que soc addicta al sexe», va assegurar la noia en el transcurs del sopar, provocant les rialles de l’Álex: «M’ha impactat una mica».

En l’últim tram de la cita, cap dels dos va mostrar interès per tenir una segona cita amb l’altre a ‘La decisión final’. «Busco alguna cosa més canyera, ell és molt insuls i paradet per al meu gust», va afirmar la Paula abans de marxar sola del restaurant de ‘First Dates’.

Temes:

First dates