Es va quedar a les portes

‘Maestros de la costura’ elimina la Laura entre llàgrimes i ja té els quatre finalistes

L’Ancor, la Yelimar, el Lluís i el Gabriel competiran per convertir-se en el guanyador la setmana que ve

‘Maestros de la costura’ elimina la Laura entre llàgrimes i ja té els quatre finalistes
1
Es llegeix en minuts

‘Maestros de la costura’ va viure ahir la semifinal, en què la Laura va quedar eliminada . La concursant, sempre en el punt de mira dels tres jutges, havia arribat fins aquest punt amb un nivell inferior al dels seus companys i, tot i que va esforçar-s’hi tant com va poder per passar de fase, la de Parla no va poder unir-se a l’Ancor, el Gabriel, la Yelimar i el Lluís a la gran final de dilluns que ve.

La cosa no va començar malament per a ella amb la primera prova, que va comptar amb la visita de Josie per homenatjar la Gala Met, això sí, amb dissenys que no superessin els 60 euros. Per primera vegada en la temporada, un aprenent no va aconseguir presentar la seva peça: El Lluís no va arribar a temps de posar-la al maniquí. Palomo Spain i María Escoté van arribar a pensar que era la Laura que no havia presentat res i després s’hi van haver de disculpar.

Notícies relacionades

Després va arribar la prova per equips, que en aquest cop tindria una valoració individual. Degut a la complexitat dels vestits que havien de replicar, el dissenyador Marcos Luengo i el seu cap de taller, Isidro Blanco, van haver de posar-se la bata per ajudar els aprenents durant la confecció de les peces. Tanmateix, tots es van emportar una gran esbroncada de Caprile al no complir les expectatives i només l’Ancor es va guanyar el passi directe a la final.

La resta va haver de participar a la prova d’eliminació, que va consistir a fer una rèplica de quatre vestits de quatre pel·lícules destacades del cine espanyol: ‘La niña de tus ojos’, ‘Belle époque’, ‘Ágora’ i ‘Las brujas de Zugarramurdi’.  Loles León, protagonista de la primera pel·lícula, va ser l’encarregada d’assignar un vestit a cada participant. Finalment, i tot i que li va tocar ‘La niña de tus ojos’ (el seu preferit), la Laura es va bloquejar, va acabar plorant i va estar a punt de no presentar el vestit, per la qual cosa els jutges la van expulsar.