Encreuament d’acusacions

Bronca entre Eduardo Inda i Angélica Rubio en ‘laSexta Noche’: «Pinotxa, mentidera patològica»

Els dos periodistes han tingut una acalorada discussió per diferències ideològiques

Bronca entre Eduardo Inda i Angélica Rubio en ‘laSexta Noche’: «Pinotxa, mentidera patològica»
1
Es llegeix en minuts

Amb l’absència d’Iñaki López per un problema de salut, el plató de ‘laSexta Noche’ s’ha convertit en una mena de camp de batalla on Eduardo Inda i Angélica Rubio han tingut un encreuament d’acusacions per les seves diferents ideologies polítiques.

Va ser durant un debat sobre les pròximes eleccions de la Comunitat de Madrid. Ha sigut llavors quan Inda ha demanat que li «agradaria que es condemni el que va patir ahir Ayuso per part de Máximo Pradera [...] va dir que se li havia de tallar el coll a aquesta senyora. No he escoltat a ningú de vosaltres condemnar aquest acte lamentable, delictiu i repugnant. Tot el que diuen d’Ayuso surt gratis», es queixava el director de OKdiario.

Angélica Rubio li ha respost ràpidament: «Estem esperant que tu condemnis els insults i amenaces de mort a Pablo Iglesias i Sánchez», per tot seguit acusar-lo que aplaudeix «quan a Twitter diuen que se’ls ha d’engegar un tret a Sánchez i Iglesias».

Notícies relacionades

Aquestes declaracions van ser suficients per donar pas a la bronca que van tenir tots dos. «Pinotxa, ets un mentidera patològica. Està calumniant-me», ha protestat el periodista. «Mai he aplaudit que li engeguin un tret a Iglesias ni a ningú, jo soc un demòcrata, no com tu», ha respost.

En vista d’aquesta resposta, Rubio li ha preguntat «¿Qui ets tu per exigir-nos res?» i posteriorment ha afegit que ell no aconseguiria silenciar-la. Al veure que la discussió s’allunyava del debat que estaven tenint, el presentador ha volgut posar-li fi: «Concloem la disputa perquè no és el tema de debat».