Rostres coneguts responen

Crítiques a Javier Gutiérrez per carregar contra els ‘reality shows’: «Haurien de desaparèixer»

L’actor va sorprendre criticant aquest gènere televisiu i es va queixar que es converteixin en estrelles personatges «sense ofici ni benefici»

Crítiques a Javier Gutiérrez per carregar contra els ‘reality shows’: «Haurien de desaparèixer»
1
Es llegeix en minuts

Durant la presentació de la quarta temporada de ‘Estoy vivo’, Javier Gutiérrez va donar unes declaracions que, setmanes després, han acabat provocant un gran enrenou. En una entrevista al HuffPost, a l’actor li van preguntar què esborraria de la televisió i ell no es va tallar en mostrar-se clarament en contra dels ‘reality shows’.

«Em molesta la barroeria, el groller que té la televisió i que en té molt. Envair la vida privada, ¿no? Bé, em sembla que els ‘reality shows’ haurien de desaparèixer de les cadenes de televisió», va afirmar.

«Em provoca enrojolament, pànic, estupor... que hi hagi programes com ‘Gran Hermano’, que arribin a aquest país a l’edició vint-i-cinquena, no sé en quina edició estarà, i que continuïn batent rècords d’audiència i que continuem elevant a la categoria de gent interessant paios o paies sense ofici ni benefici, i que siguin icones de la gent jove. Això em sembla perillosíssim», va afegir el premiat intèrpret, desconeixedor que ‘GH’ actualment no s’emet a Espanya.

Notícies relacionades

Les seves paraules, com era d’esperar, no han agradat als defensors d’aquest tipus de formats, entre els quals hi ha alguns rostres que treballen a Mediaset, com és el cas de Miguel Frigenti: «El que provoca estupor i vergonya és que a hores d’ara continuï havent persones que es creuen d’una superioritat intel·lectual i moral per no consumir determinats formats de televisió», va escriure el col·laborador de ‘Sálvame’, visiblement molest.

Tampoc li va provar gens bé a Nando Escribano, que durant anys va presentar ‘Cazamariposas’ per al grup: «A veure, setciències, mirar reality shows, no significa que tingui com referents els seus concursants. És més, de vegades observant-los reflexiono sobre mi mateix. És un programa d’entreteniment. Fi. Si hi ha tantes edicions és perquè el xou i l’equip compleixen el que han promès. Que pesats».