Pròximament

Tot sobre ‘The dancer’, el ‘talent’ de ball d’èxit internacional que arribarà ben aviat a TVE

El format està produït per Fremantle, responsable de fenòmens com ‘Mask singer’ o ‘Got talent’

Tot sobre ‘The dancer’, el ‘talent’ de ball d’èxit internacional que arribarà ben aviat a TVE
2
Es llegeix en minuts

Un nou èxit internacional està a punt d’arribar a Espanya. Tal com va avançar en exclusiva YOTELE el 19 de desembre, La 1 ja prepara ‘The dancer’, un nou ‘talent’ de ball britànic que s’estrenarà pròximament a la pública i que ja ha iniciat les seves gravacions a Madrid.

Dimarts passat, TVE i Fremantle, productora del format, van organitzar una convocatòria de premsa i visita al plató del programa per revelar tots els racons de la seva mecànica a la qual va poder acudir l’equip de YOTELE.

Així és ‘The dancer’ 

‘The dancer’ arriba a Espanya després d’arrasar al Regne Unit i sota el segell de la factoria de Simon Cowell. En aquest programa, ballarins en solitari, parelles o grups de tots els estils i de qualsevol edat (des dels vuit als 74 anys) lluitaran per convertir-se en el millor i guanyar un premi en metàl·lic de 25.000 euros. 

La versió espanyola estarà presentada per Ion Aramendi, tal com va avançar aquest portal, i Sandra Cervera, actriu de ficcions com ‘El secreto de Puente Viejo’. Una altra figura clau d’aquest ‘talent’ és la del trio de capitans, tasca que desenvoluparan Miguel Ángel Muñoz, Lola Índigo i Rafa Méndez.

De les més de 2.500 persones o grups que es van presentar al càsting virtual tan sols 74 finalment han sigut elegits per pujar a l’escenari. Tots ells començaran la seva actuació sols en una sala típica d’acadèmia i només si el 75% del públic present al plató els dona el seu vistiplau, un dels miralls de l’aula s’obrirà i podran continuar ballant sobre l’escenari.

Al final de cada una de les sis primeres entregues els capitans podran emportar-se al seu equip un dels ballarins que hagi aconseguit que el mirall s’obri. D’aquesta forma es crearan tres equips de sis membres, als quals se sumarà un setè component que podran triar de forma directa en només una de les emissions. 

Els seleccionats passaran a una setena gala en la qual alguns d’ells cauran eliminats, mentre que els que també superin aquest punt clau hauran de continuar demostrant els seus dots de ball a les dues semifinals i a la gran final del programa.

Rafa Méndez, Miguel Ángel Muñoz i Lola Índigo, trio de capitans 

En la convocatòria també van ser presents els tres capitans del ‘talent’, que van mostrar les seves impressions sobre el que podrem veure pròximament. Lola Índigo va voler explicar el que més li va cridar l’atenció d’aquest format: «El que m’agrada és la metàfora que només si l’audiència et vol s’obre el mirall i tens èxit». «Tenia moltes ganes de ser jurat i em veia preparada», va reconèixer.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Miguel Ángel Muñoz ha explicat com és que sigui el públic qui ho decideix tot: «Hi ha hagut concursants que ens ha semblat inconcebible que no els escollissin perquè tenien el carisma i la força necessària per haver-los seleccionat, però és així, són els que decideixen», ha declarat mostrant-se molt il·lusionat per aquest projecte, vinculat al món del ball.

Rafa Méndez va voler rellançar la missió del programa: «Era hora que arribés un programa de ball a Espanya». A més va voler parlar de la seva esperada unió amb Lola Índigo: «El retrobament va ser meravellós. És l’artista del moment i l’adoro. Aquí la nostra relació s’aclareix molt més». «Potser el faig fora de la classe jo a ell», va fer broma l’exconcursant d’‘Operación triunfo 2017’.

Temes:

TVE Mask Singer