Incomplint les mesures

Lydia Lozano revela a ‘Sálvame’ que la policia hauria intervingut una festa il·legal organitzada per Makoke

L’exparella sentimental de Kiko Matamoros va voler donar la seva versió dels fets desmentint-ho rotundament

Lydia Lozano revela a ‘Sálvame’ que la policia hauria intervingut una festa il·legal organitzada per Makoke
1
Es llegeix en minuts

Makoke es va situar durant la tarda de divendres al centre de la crítica a ’Sálvame’. Segons va informar Lydia Lozano al programa, la col·laboradora de ‘Viva la vida’ hauria organitzat una festa il·legal que incomplia les restriccions contra el coronavirus vigents i que hauria sigut intervinguda per una patrulla policial.

Notícies relacionades

Tal com va afirmar la tertuliana del programa de Telecinco, una veïna es va poder haver cansat dels sorolls que ocasionava la festa en què hi hauria fins a 15 persones: «Van arribar perquè estava fins al capdamunt de veure la zona de convidats plena de cotxes, la zona del garatge petada», va assegurar.

Alguns col·laboradors presents al plató van assegurar que la informació donada per Lozano era falsa. Marta López va voler trucar a la involucrada en aquell instant que va manifestar que l’únic que molestava era la música massa alta i que en cap cas es tractava d’una festa multitudinària, sinó que només hi havia Makoke, Anita Matamoros i Javier Tudela, acompanyats per les seves parelles sentimentals.

Temes:

Sálvame