Segueix la polèmica

Ágatha Ruiz de la Prada, després de les seves disculpes a Juan del Val: «Era això o anar a judici»

La concursant d’‘El desafío’ explica que va demanar perdó al membre del jurat perquè l’hi havien exigit els seus advocats

Ágatha Ruiz de la Prada, després de les seves disculpes a Juan del Val: «Era això o anar a judici»
1
Es llegeix en minuts

Dimecres, Ágatha Ruiz de la Prada publicava un comunicat a les xarxes socials per demanar-li perdó a Juan del Val, amb qui havia mantingut un mediàtic enfrontament per la valoració que va fer sobre una de les seves actuacions a ‘El desafío’ d’Antena 3. No obstant, poques hores després de les seves disculpes, revelava que ho havia fet per no veure’s enredada en un problema legal. 

En declaracions a Chance, la dissenyadora ha explicat el motiu real de les seves disculpes públiques: «El comunicat me l’han exigit els seus advocats. Era un comunicat de retracte». «No és que se m’hagi ocorregut llevar-me al matí i dir: escriuré», matisava.

«No, hi ha hagut advocats pel mig. ¿Amb tot l’embolic que tinc jo ara em ficaré amb advocats? No, gràcies», aclaria la mateixa Ruiz de la Prada, que segons ha comentat, de no haver-ho fet, podria haver anat a judici: «Francament, prefereixo fer això»

Juan del Val respon

Després de la publicació del comunicat, en el qual Ruiz de la Prada indicava que la seva reacció havia sigut «injustificada i desmesurada», Juan del Val reaccionava amb una publicació d’Instagram en què acceptava les disculpes: «Era bastant evident que no era jo el que havia de demanar perdó». «M’alegro de donar per finalitzada aquesta història», afegia. 

Notícies relacionades

No obstant, a l’assabentar-se de les últimes declaracions de la concursant, ha respost visiblement molest. «Si diu que espera que jo li accepti les disculpes no és un bon camí el dir que ho diu per obligació», afirma a la revista ‘Semana’, assegurant que «el que diu que va passar, no va passar».  

«Es va passar durament quatre dies dient que la meva actitud amb ella havia sigut salvatge i brutal, segons paraules textuals seves. Aquestes coses són molt lletges i perilloses en el context en què som. També diu que la vaig insultar greument. Jo ni la vaig insultar ni la meva actitud va ser brutal ni salvatge», ha comentat el també col·laborador d’‘El hormiguero’.