Des d’‘El Intermedio’

Wyoming critica el Govern central per la seva postura sobre el rei emèrit: «A aquest pas es queda sense credibilitat»

El presentador va carregar contra Sánchez per la seva posició davant els escàndols de Joan Carles I

Wyoming critica el Govern central per la seva postura sobre el rei emèrit: «A aquest pas es queda sense credibilitat»
1
Es llegeix en minuts

Ahir El Gran Wyoming es va posar seriós amb el Govern central per la seva postura sobre el rei emèrit. Davant els escàndols que s’han anat destapant i després de la seva última regularització fiscal, diversos partits han demanat una vegada més al Congrés que obri una comissió d’investigació sobre Joan Carles I.

Podem, en aquesta ocasió, no ha donat suport a la iniciativa, igual com el PSOE, que en el seu cas no descarta la investigació però delimitada al període posterior a l’abdicació. «Joan Carles es quedarà sense crèdit, però a aquest pas l’Executiu corre el risc de quedar sense credibilitat», expressava el presentador d’‘El intermedio’.

Notícies relacionades

El còmic va recordar que Sánchez «va anunciar al desembre que s’anava a presentar un full de ruta per continuar avançant en una monarquia del segle XXI basada en l’exemplaritat i la transparència», una cosa que, de moment no ha passat. «Senyor Sánchez, han passat dos mesos, deixi’ns ja veure alguna cosa d’aquest full de ruta cap a l’exemplaritat i la transparència», expressava.

«És urgent que l’estat actuï perquè els escàndols de l’emèrit deixin de malmetre les institucions, ja sigui la credibilitat d’Hisenda o la mateixa Casa Reial», afirmava Wyoming, que mirant a la càmera llançava un clar missatge: «¡És hora de moure’s, perquè aquesta tempesta no passarà sola!».

Temes:

Gran Wyoming