A Comedy Central

Així és el nou xou de comèdia protagonitzat per Anabel Alonso, Ángel Martín i Dani Mateo

Ignatius Farray, J. J. Vaquero, Patricia Sornosa, Rober Bodegas i Valeria Ros completen el repartiment de ‘Comedy Central Presents’

Així és el nou xou de comèdia protagonitzat per Anabel Alonso, Ángel Martín i Dani Mateo
1
Es llegeix en minuts

Comedy Central ha anunciat la posada en marxa d’un nou format d’humor juntament amb El Terrat, la productora d’Andreu Buenafuente. Per l’escenari de ‘Comedy Central Presents’, títol de l’espai, passaran rostres molt coneguts com Anabel Alonso, Ángel Martín i Dani Mateo, segons ha anunciat la mateixa empresa. 

Ignatius Farray, J. J. Vaquero, Patricia Sornosa, Rober Bodegas i Valeria Ros, tots amb textos inèdits, completen el repartiment d’aquesta nova aposta pel gènere de l’‘stand-up comedy’, amb la qual cosa la cadena pretén tornar als seus orígens. 

Cadascun presentarà durant 40 minuts les seves noves històries, ocorregudes tant dins com fora de l’escenari. S’hauran d’enfrontar, a més, als crítics més durs, els espectadors. ‘Comedy Central Presents’ començarà les seves gravacions al llarg del mes de març i s’estrenarà pròximament al canal. 

Els protagonistes de ‘Comedy Central Presents’

Una de les còmiques de l’espai és Anabel Alonso, que a més de protagonitzar múltiples èxits a la gran pantalla com ‘La Reina de España’ i sèries de televisió com ‘Siete vidas’, també ha participat en programes de televisió com ‘Tu cara me suena’. També hi hauria Ángel Martín, que a més de recórrer tot Espanya amb els seus monòlegs, actualment s’ha convertit en una estrella tant de Twitter com de Twitch gràcies al seu informatiu matinal.

Se’ls hi suma Dani Mateo. L’actual presentador de ‘Zapeando’ ha participat a ‘Noche sin tregua’ i ‘El Roast Battle’, el primer de Paramount Comedy i el segon de Comedy Central. Tampoc faltarà el monòleg d’Ignatius Farray, un clàssic del canal, que ha participat a ‘La hora chanante’ i ‘El fin de la comedia’. 

Notícies relacionades

El toc rude arribarà amb J.J. Vaquero, que acaba d’estrenar la seva primera pel·lícula com a actor, ‘Ni de coña’, a més d’haver presentat l’any passat ‘El Roast de España’. L’humor combatiu i sense concessions al políticament correcte el posarà Patricia Sornosa, col·laboradora del programa de ràdio ‘Carne cruda’.

També passaran per l’escenari de ‘Comedy Central Presents’ Rober Bodegas, una meitat del duo còmic Pantomima Full i copresentador de ‘YU: No te pierdas nada’, així com Valeria Ros, una de les cares més conegudes de la nova generació de còmics i col·laboradora de ‘Zapeando’.