Tràgic succés

Mor Àlex Casademunt, concursant d’‘OT 1’, als 39 anys

El cantant ha mort després de tenir un accident de moto a la localitat barcelonina de Mataró

Mor Àlex Casademunt, concursant d’‘OT 1’, als 39 anys
1
Es llegeix en minuts

El cantant Àlex Casademunt va morir aquest dimarts passat 2 de març als 39 anys després de tenir un accident de moto a la localitat barcelonina de Mataró, segons ha verificat YOTELE de fonts pròximes a l’artista.

La notícia, també confirmada per la seva agència de representació (Telegenia), la va fer pública, just després produir-se l’accident, una persona de la patrulla veïnal de Mataró, testimoni directe del succés, que va decidir filtrar-ho a les xarxes socials abans que es fes oficial.

Casademunt va saltar a la fama després de convertir-se en un dels concursants de la primera i mítica edició d’‘Operación Triunfo’, aquella de la qual van sortir Rosa López, David Bisbal, David Bustamante, Chenoa i Manu Tenorio.

El cantant es va convertir en el quart expulsat d’‘OT’ el 2001 i va formar part de Fórmula Abierta, grup musical que va integrar amb els seus companys Geno, Mireia i Javián en dues etapes diferents. De fet, el seu primer single ‘Te quiero más’ es va convertir en un de les cançons de l’estiu de l’any 2002.

Notícies relacionades

A més de llançar un disc en solitari i un altre amb Fórmula abierta, el cantant també va tenir una amplia trajectòria com a actor, i va formar part dels elencs de diverses sèries televisives com ‘La sopa boba’ (Antena 3), ‘Mar de fons’ (TV3), ‘Ponme una nube, Rocío’ i ‘Murtra’ (Canal Sur), entre d’altres.

D’altra banda, Àlex Casademunt també va ser presentador i col·laborador en diferents formats televisius com ‘Los Lunnis’ (La 2), ‘Crònicas marcianas’, ‘OT 2006: el chat’, ‘El programa de Ana Rosa’ (Telecinco) i ‘Hora punta’ (La 1), entre d’altres, a més de participar en altres ‘realitys’ i programes de talents com ‘Mira quién baila’ (TVE) i ‘Expedición imposible’ (Cuatro).