Desmitificant

L’Elena desmunta els prejudicis sobre la gent de Vallecas a ‘First Dates’: «No tots som de famílies desestructurades»

La noia va voler demostrar al restaurant de Cuatro que la gent d’aquest barri madrileny no és tancada ni viu com volen fer creure

L’Elena desmunta els prejudicis sobre la gent de Vallecas a ‘First Dates’: «No tots som de famílies desestructurades»
1
Es llegeix en minuts

El fet de trobar l’amor no va ser l’únic objectiu amb el qual l’Elena va arribar a ‘First Dates’. En la seva arribada al restaurant, aquesta psicòloga de 35 anys també es va proposar deixar clar a tothom que la gent de Vallecas és gent molt vàlida que no sempre compleix els patrons que se’ls imposen: «No tots som de famílies desestructurades».

«Vull que se sàpiga que no tothom a Vallecas és tancat ni vivim d’una manera que volen fer pensar. Jo vaig ja per la meva tercera carrera i un màster de Periodisme», va assegurar la noia en un dels seus primers totals a càmera.

Notícies relacionades

Basant-se en la piràmide de l’amor amb tres estats fonamentals, l’Elena va afirmar que volia trobar un home amb el qual aconseguir la intimitat i veure si poc a poc arriba als altres dos estadis de «passió i compromís»: «Em conformo amb una persona que sigui graciosa, amb la qual pugui sortir a un concert i comparteixi afinitats. No vull res que arribi de sobte. Col·leguisme, bon rotllo i després ja es veurà».

Després d’aquesta presentació, l’Elena va conèixer l’Iván, un repartidor madrileny al qual va posar 10 anys més dels que realment té a la seva primera presa de contacte a la barra: «¿Que en tinc 46? Dic, escolta... La veritat és que aquesta primera impressió m’ha donat una plantofada de primeres que m’he quedat...».