Audiències temàtiques

Nova s’imposa un mes més a FDF i lidera el rànquing de temàtiques al febrer

El canal d’Atresmedia guanya una dècima respecte a gener i TEN anota el seu millor resultat històric

Nova s’imposa un mes més a FDF i lidera el rànquing de temàtiques al febrer
Es llegeix en minuts

Per segon mes consecutiu, Nova és la cadena de la TDT líder. El canal femení d’Atresmedia lidera el rànquing amb un 2,6% de mitjana, cosa que suposa un increment d’una dècima respecte a gener. FDF ocupa de nou el segon lloc molt de prop amb un 2,3%, tot i que en el seu cas perd una dècima en un mes de pocs canvis en la llista.

TRECE aconsegueix igualment un 2,3%, repetint el resultat de gener. Darrere queda Energy amb un 1,9%, que també repeteix xifra. Per la seva part, Divinity també anota un 1,9% i millora una dècima. Neox firma un 1,8%, igual que al gener, i Paramount un 1,7%, que també repeteix.

Els que sí que pugen una dècima són DMAX (1,6%) i Mega (1,5%), mentre que Atreseries (1,3%) repeteix resultat. Quant als temàtics infantils, Clan lidera però perd dues dècimes fins el 1,2%, Boing firma un 0,9% i Disney Channel torna a baixar fins a un 0,5%.

Et pot interesar

El canal 24 horas firma un 0,9% i Bemad es queda amb un 0,7%. Per la seva part, TEN puja una dècima i es queda amb un 0,7%, el seu rècord històric de quota de pantalla. Tanquen la llista Teledeporte, Real Madrid i BOM cine amb un 0,3% de mitjana cada una.

Pots consultar aquí les audiències del mes de febrer al complet.