Audiències temàtiques

Nova s’imposa un mes més a FDF i lidera el rànquing de temàtiques al febrer

El canal d’Atresmedia guanya una dècima respecte a gener i TEN anota el seu millor resultat històric

Nova s’imposa un mes més a FDF i lidera el rànquing de temàtiques al febrer
1
Es llegeix en minuts

Per segon mes consecutiu, Nova és la cadena de la TDT líder. El canal femení d’Atresmedia lidera el rànquing amb un 2,6% de mitjana, cosa que suposa un increment d’una dècima respecte a gener. FDF ocupa de nou el segon lloc molt de prop amb un 2,3%, tot i que en el seu cas perd una dècima en un mes de pocs canvis en la llista.

TRECE aconsegueix igualment un 2,3%, repetint el resultat de gener. Darrere queda Energy amb un 1,9%, que també repeteix xifra. Per la seva part, Divinity també anota un 1,9% i millora una dècima. Neox firma un 1,8%, igual que al gener, i Paramount un 1,7%, que també repeteix.

Els que sí que pugen una dècima són DMAX (1,6%) i Mega (1,5%), mentre que Atreseries (1,3%) repeteix resultat. Quant als temàtics infantils, Clan lidera però perd dues dècimes fins el 1,2%, Boing firma un 0,9% i Disney Channel torna a baixar fins a un 0,5%.

Notícies relacionades

El canal 24 horas firma un 0,9% i Bemad es queda amb un 0,7%. Per la seva part, TEN puja una dècima i es queda amb un 0,7%, el seu rècord històric de quota de pantalla. Tanquen la llista Teledeporte, Real Madrid i BOM cine amb un 0,3% de mitjana cada una.

Pots consultar aquí les audiències del mes de febrer al complet.