Cansat

La taxativa resposta del doctor Sánchez Martos a les propostes de ‘Sálvame’: «Vull fer salut, no espectacle»

El col·laborador del programa va aclarir que només tenia la intenció de realitzar participacions vinculades amb la seva especialitat

La taxativa resposta del doctor Sánchez Martos a les propostes de ‘Sálvame’: «Vull fer salut, no espectacle»
1
Es llegeix en minuts

Un dels col·laboradors esporàdics de ‘Sálvame’ va haver de parar-li els peus a Jorge Javier Vázquez i al programa. El doctor Sánchez Martos, que va acudir al programa per parlar de temes relacionats amb la salut, es va negar a acceptar una de les propostes del format de Telecinco.

Notícies relacionades

El metge acudeix al programa de Telecinco des de l’any passat per resoldre alguns dubtes relacionats amb el coronavirus o amb la seva especialitat. A les últimes entregues, el presentador de l’espai li havia preguntat en diverses ocasions per què no participava a ‘Las verbenas de Sálvame’, en què els col·laboradors del programa imiten diversos cantants, rebent sempre un no per resposta.

A l’últim programa, es va anunciar que s’obriria una enquesta a la web de la cadena perquè la gent votés si volien veure el doctor ballar i cantar, cosa que va fer esclatar el col·laborador: «Jo vull continuar fent salut, que és la raó per la qual estic aquí. No vull fer cap espectacle», va declarar de manera taxativa per aclarir que ell només anava a parlar d’aspectes relacionats amb la sanitat.