Bromes que no van agradar

La tensa i surrealista cita de Jorge i Silvia a ‘First Dates’: «De tot el que parlo treu una cançó...»

La noia va assegurar que s’havia quedat descol·locada perquè la seva cita al ‘dating’ de Cuatro era «tota l’estona de rialles»

La tensa i surrealista cita de Jorge i Silvia a ‘First Dates’: «De tot el que parlo treu una cançó...»
1
Es llegeix en minuts

No totes les cites que tenen al restaurant de ‘First Dates’ acaben bé. Aquest és el cas de Silvia, una teleoperadora madrilenya que va protagonitzar una tensa vetllada amb Jorge després que se sentís incòmoda amb algunes de les seves actituds, ja que va arribar a cantar-li per respondre durant la conversa: «¡Mare meva! De tot el que parlo treu una cançó...».

«M’ha descol·locat que estàvem tota l’estona rient, no hem tingut cap conversa important. No m’ha preguntat pel meu passat, ni el que vull en el futur... No m’ha transmès», va afirmar Silvia en un dels totals a càmera que va realitzar al llarg del seu pas pel restaurant.

Notícies relacionades

El cert és que aquest moment no va ser l’únic pel qual Jorge va fer parlar durant el seu pas per ‘First Dates’. En els seus primers moments al restaurant, el noi veneçolà es va presentar dient que li agradaven totes les dones: «Així ho tinc més fàcil. No m’agraden les relacions tòxiques, les prefereixo amb alegria i que hi hagi sintonia entre tots dos».

EN ELABORACIÓ.