Rubén revela a ‘First Dates’ quin és el seu objectiu: «Vull ser com C. Tangana, només que més guapet»

El noi també va revelar que el seu secret per trencar el gel amb les noies que coneix és parlar de coales

Rubén revela a ‘First Dates’ quin és el seu objectiu: «Vull ser com C. Tangana, només que més guapet»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ obre diàriament les seves portes a comensals que criden molt l’atenció per diversos detalls. Aquest és el cas del Rubén, un cambrer i cantant de 25 anys, que va revelar tot just arribar quins són les seves metes i somnis: «Composo i canto les meves pròpies cançons. Ja arribarà el moment en què també les produeixi i el meu objectiu és ser com C. Tangana, només que més guapet».

«És bastant curt, sobretot en quantitat. Vaig tenir una relació que va durar 9 anys i que va acabar fa uns mesos. Ara estic obert a noves experiències», va assegurar el noi després que Carlos Sobera li preguntés sobre el seu historial sentimental.

Instants després, el Rubén va conèixer l’Amaya, una estudiant de 22 anys d’Alcalá de Henares (Madrid), que va ser sorpresa pel Rubén, que la va rebre cantant un dels seus temes: «Sí que em sembla important que al noi amb el que estigui li agradi la música perquè és una de les meves principals aficions».

Notícies relacionades

Una vegada asseguts a la taula, el cert és que tots dos van disfrutar d’un agradable sopar en el qual la conversa va fluir. De fet, el Rubén va revelar a l’Amaya alguns dels trucs que utilitza a l’hora de lligar: «Parlar de coales. Ningú ho fa. Al principi ho feia per trencar el gel amb una noia, però ja s’ha convertit en un costum».

Després que l’Amaya li fes una coreografia K-POP al restaurant, a ‘La decisió final’, tots dos van decidir donar-se una segona cita fora del restaurant de ‘First Dates’. «Tens uns gustos similars als meus i m’ha sorgit curiositat per la cultura coreana», va explicar el Rubén abans de marxar.