Prat ho explica

Monedero no acudeix a ‘Cuatro al día’ després de la seva imputació en el cas Neurona: «Avui hauria de ser aquí»

Joaquín Prat ha començat el seu programa fent referència a la imputació del seu col·laborador

Monedero no acudeix a ‘Cuatro al día’ després de la seva imputació en el cas Neurona: «Avui hauria de ser aquí»
1
Es llegeix en minuts

La imputació de Juan Carlos Monedero en el cas Neurona ha trastocat aquest dimarts el planter de col·laboradors que tenia previstos el programa ‘Cuatro al día’. El cofundador de Podem no ha pogut acudir al plató de l’espai informatiu en qualitat de tertulià a causa d’aquest assumpte que l’afecta de manera directa, tal com ha explicat Joaquín Prat a l’inici del programa. 

Mentre Risto Mejide li cedia el testimoni des de ‘Todo es mentira’, el periodista ha reconegut que s’acabava d’assabentar de la notícia. «De fet, Monedero hauria d’estar assegut avui a la taula. Entenem que aquesta informació que acaba de donar-nos Marta Flich és el que li ha impossibilitat ser aquí amb nosaltres», ha comentat el presentador de ‘Cuatro al día’. 

Notícies relacionades

«Esperem poder comptar amb la seva presència més endavant», ha afegit Prat abans de començar el programa d’avui, en el qual també han tingut cabuda altres temes com el canvi de seu del Partit Popular a Génova. 

Tan sols uns minuts abans, a ‘Todo es mentira’, Marta Flich donava l’última hora sobre la imputació de Monedero. El jutge que investiga els contractes de Podem amb la consultora Neurona per a la campanya electoral del mes d’abril del passat 2019ha citat com a investigat el cofundador del partit, dins d’aquesta peça sobre les contractacions de la formació morada