Enfrontament en la seva cinquena entrega

Agatha Ruiz de la Prada es pronuncia sobre el seu xoc amb Juan del Val a ‘El desafío’: «És un cretí»

La dissenyadora va assegurar a Onda Cero que el jurat del format d’Antena 3 no era «ningú per adreçar-se a mi d’aquesta manera»

Agatha Ruiz de la Prada es pronuncia sobre el seu xoc amb Juan del Val a ‘El desafío’: «És un cretí»
1
Es llegeix en minuts

La cinquena entrega d’‘El desafío’ comptarà amb un moment carregat de tensió. Agatha Ruiz de la Prada va parlar de l’enfrontament que tindrà aquesta nit amb Juan del Val durant la valoració que va fer després de cantar i ballar la coreografia de la pel·lícula ‘La La Land’: «Em va parlar fatal i no és ningú per adreçar-se a mi d’aquesta manera».

«No és que em sortís bé, que no ho dic per a res, però la manera amb què em va atacar va ser tan salvatge amb mi i amb els ballarins que jo vaig dir que ja està bé amb la televisió», va afirmar la dissenyadora en el programa d’Onda Cero, afegint que pensava que el jurat d’Antena 3 hauria d’haver demanat perdó: «Però han passat tres mesos i no ho ha fet. No ha sigut capaç perquè és un orgullós (...) No es pot perdre l’educació perquè estiguis a la tele».

Notícies relacionades

En aquest sentit, en una altra entrevista concedida a EsRadio, Ruiz de la Prada va assegurar que Del Val va estar «sense gràcia i sent desagradable» en l’esmentat moment, assegurant que era un «cretí»: «Jo vaig dir que ni sabia cantar ni sabia ballar, el ball era bonic però havia de pujar pels cotxes. El tio va estar supermaleducat tota l’estona (...) Hi ha maneres de dir les coses i va semblar més Telecinco que Antena 3. No van ser elegants ni blancs ni res».

«Estic competint contra nois que tenen 25 anys menys que jo i passen vuit hores al dia entrenant-se. Jo no em dedico a entrenar-me i no ho he fet en tota la meva vida», va afirmar la dissenyadora.