Experiment a les xarxes

Ibai Llanos i Jordi Évole es posen d’acord i piulen el mateix missatge per a Messi

El presentador va visitar la casa del popular rostre de Twitch, que pròximament serà entrevistat en el seu programa

Ibai Llanos i Jordi Évole es posen d’acord i piulen el mateix missatge per a Messi
1
Es llegeix en minuts

Cada un d’ells és un referent en el seu àmbit. Jordi Évole és un dels comunicadors més prestigiosos d’Espanya, mentre que Ibai Llanos ha sigut tota una revolució com a ‘streamer’ en els últims mesos. Ara, aquests dos rostres tan coneguts i que poden semblar molt diferents s’han posat d’acord a l’hora de piular un missatge en referència a Lionel Messi.

El presentador català va anunciar fa uns mesos que entrevistaria Llanos per al seu programa, ’Lo de Évole’. Tot fa indicar que aquesta gravació està a punt de portar-se a terme i un dels primers avanços ha pogut ser el missatge que, a la mateixa hora de la tarda, van compartir tots dos a les seves xarxes socials. «Lionel Messi és el millor jugador de la història sense cap tipus de discussió», van publicar alhora.

Notícies relacionades

Els dos tuits es van omplir ràpidament de ‘likes’ i de comentaris, no obstant, l’abast d’Ibai Llano va ser molt més gran que el que va obtenir el periodista d’Atresmedia. Mentre que el primer acumula més de 150.000 cors i 16.000 comentaris, el segon en va aconseguir 15.000 m’agrades i 2.300 respostes.

Aquests missatges coincideixen amb la visita d’Évole a la casa del popular rostre de Twitch en la que tots dos van fer un directe i fins i tot el presentador es va animar a crear un canal a la plataforma. Tot i que es desconeix la raó per la qual els van publicar, tot apunta que l’experiment que tots dos van portar a terme ahir estarà relacionat amb la visita de l’‘influencer’ al format de La Sexta, del que encara es desconeix la data d’emissió.