Idees clares

Ody revela la seva atracció pels calbs a ‘First Dates’: «Diuen que al llit són uns toros»

La comensal del ‘dating’ de Cuatro es va considerar una dona «guapa, que té un cos i el treballa»

Ody revela la seva atracció pels calbs a ‘First Dates’: «Diuen que al llit són uns toros»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ obre diàriament les seves portes a comensals amb les idees molt clares. Aquest és el cas de l’Oly, una cuinera de 47 anys, que va mostrar la seva predilecció per un tipus de persona concret: «Es diu que els calbs solen ser romàntics, carinyosos i que al llit solen ser uns toros. No sé si és veritat».

«Honestament, em considero una dona guapa, que tinc un cos i el treballo. Vull que un home, al mirar-me, vulgui conèixer-me», va assegurar la noia en un dels seus totals a càmera.

Casualment, l’Ody va conèixer en el format de Cuatro l’Antonio, un enginyer industrial calb i de la seva mateixa edat, que es va confessar que sempre ha sigut solter: «Soc una persona molt exigent amb mi mateix. Si estic amb una noia, en vull una de millor».

Després de tenir una bona primera impressió, una vegada assegut a la taula, el cert és que tots dos van disfrutar d’un sopar en el qual es van conèixer millor, ja que es van explicar moltes coses de si mateixos. Per exemple, l’Antonio va assegurar que li agraden «les noies llatines» mentre que l’Ody li va explicar que tenia una filla de 18 anys.

Notícies relacionades

«Crec que he sabut estar a l’altura de les circumstàncies, tot i que he ensopegat alguna vegada», va admetre l’Antonio després que prengués les postres amb l’Ody en un dels reservats del restaurant de ‘First Dates’.

Malgrat la ‘cobra’ que hi va haver en el reservat, la bona sintonia que van tenir al llarg de la seva cita va ser determinant en ‘La decisió final’. Tots dos van mostrar el seu interès per tenir una segona cita per conèixer-se millor. «Sento que tenim tantes coses en comú que ens han quedat moltes en l’aire», va explicar l’Ody abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.