A Twitter

El creador de ‘La que se avecina’ conclou la polèmica sobre l’origen de la sèrie: «Que ens deixin en pau»

Agustín Pantoja hauria dit que José Luis Moreno li va robar la idea original de la comèdia, segons Kiko Rivera

El creador de ‘La que se avecina’ conclou la polèmica sobre l’origen de la sèrie: «Que ens deixin en pau»
2
Es llegeix en minuts

Alberto Caballero, cocreador de ‘La que se avecina’, ha decidit posar fi a la polèmica entorn de l’origen de la sèrie. Diumenge passat en el ‘Deluxe’, Kiko Rivera va sorprendre al fer una revelació sobre el seu oncle Agustín. Pel que sembla, el germà d’Isabel Pantoja estaria convençut que José Luis Moreno li va robar la idea per crear ‘Aquí no hay quien viva’, que més endavant donaria pas a l’actual comèdia de Telecinco. 

Després d’aquestes declaracions, Caballero va decidir respondre des del seu compte de Twitter: «Escolta, quina quantitat de gent a qui li vam robar la idea. Gairebé vint anys després continuen apareixent. El curiós és que CAP ha creat res ni abans ni després. Hòstia, és curiós. Però això d’aquest imbècil ja és el súmmum. 

A més, durant el matí d’ahir, el guionista va atendre per telèfon una redactora d’‘El programa de Ana Rosa’ i va qualificar de «ridícula» la suposada versió d’Agustín sobre els orígens de ‘La que se avecina’: «Si a mi em plagiessin una idea acudiria als tribunals». «La idea de fer una sèrie sobre una comunitat de veïns va ser meva i del meu equip. Vam anar a José Luis Moreno com a productor per dir-li que teníem aquesta sèrie», va explicar. 

Notícies relacionades

«En aquest cas, si Agustín ha dit això l’imbècil és ell, perquè navega en el desconeixement més absolut. Ara descobreixo que és escriptor. Que no era cantant ja ho sabíem», va afegir Caballero, que va provocar l’enuig d’Anabel Pantoja a ‘Sálvame’. «Em falta per la teva part una mica d’educació. De moment no he vist Agustín Pantoja a cap plató dient això», li va llançar la col·laboradora. 

Ahir a la tarda, Caballero va concloure la polèmica amb un missatge a Twitter: «A veure, per concloure aquesta tonteria: fa 18 anys que hem d’escoltar que li devem l’èxit a qualsevol que s’atribueix la «idea» de fer una sèrie sobre un edifici. Sento el sobreescalfament i l’enrenou (i els minuts d’emissió) que s’ha creat. Que ens deixin en pau ja, cony»