Llista completa

‘Odio’ de Dani Rovira i el nou d’‘Hache’, entre les novetats de Netflix al febrer

L’especial de comèdia produït per Fremantle (‘Got Talent’, ‘Mask Singer’) veurà la llum el pròxim divendres 12 de febrer

‘Odio’ de Dani Rovira i el nou d’‘Hache’, entre les novetats de Netflix al febrer
3
Es llegeix en minuts

Netflix inicia gener amb una nova bateria de tornades i estrenes molt esperades, entre les quals ‘Odio’, l’especial de comèdia protagonitzat per Dani Rovira (‘La noche D’), que veurà la llum el pròxim divendres 12 de febrer.

Produït per Fremantle (‘Got Talent’, ‘Mask Singer’, ‘The Dancer’), en aquest especial dirigit per Mario Briongos, l’actor aporta la seva visió més sincera, delirant i sense filtres sobre l’ésser humà en aquests temps sobre l’escenari del Teatre Soho CaixaBank de Màlaga. Si el teu riure és primigeni, ets vegà, tens gos o gat, freqüentes Instagram, estàs fent obres, ets mare o el mateix Antonio Banderas, si utilitzes aplicacions per lligar, o simplement estàs a la que salta...

Durant la gravació realitzada al novembre respectant totes les mesures de seguretat i higiene, i amb un aforament limitat, Dani Rovira, fidel defensor de l’adopció d’animals domèstics, va voler donar visibilitat a aquesta causa i a través de la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Màlaga, amb la qual col·labora, l’actor va aconseguir que una sèrie de gossos (Bruno, Negri, Oso, Mérida, Yasmine, David i Antonio) intervinguessin en l’espai per crear consciència sobre això. 

‘Hache’ – Temporada 2 – 5 de febrer

Una altra de les estrenes destacades de Prime video serà la de la segona temporada d’‘Hache’. Produïda per Weekend Studio per a Netflix, els nous episodis d’aquesta ficció arrenquen un any després del final de la primera entrega. Ara, Hache (Adriana Ugarte) s’enfronta a una nova vida. Ha de convèncer el gàngster Lucky Luciano que ella pot fer-se càrrec del negoci de l’heroïna de Barcelona i demostrar a tothom, començant per ella mateixa, que és capaç de prendre les decisions que s’esperen d’un cap. Helena sap que corre perill, i aquesta vegada té por del que pugui passar: abans no tenia res a perdre.

‘Loco por ella’ – 26 de febrer

El febrer també ens portarà l’estrena de ‘Loco por ella’, la nova pel·lícula protagonitzada per Álvaro Cervantes (’Ofrena a la tormenta’, ‘Adú’, ‘Criminal’) i Susana Abaitua (‘Patria’, ‘4 latas’). Després de conèixer la Carla (Susana Abaitua), la noia dels seus somnis, i passar junts la millor nit de les seves vides, l’Adri (Álvaro Cervantes) descobreix que ella s’ha escapat de la clínica de repòs Los Sauces, un hospital psiquiàtric que no admet visites.

Notícies relacionades

Bojament enamorat i disposat a fer el que sigui per tornar a veure-la, l’Adri planeja una veritable bogeria: falsificar un informe mèdic i internar-se allà com un pacient més per conquistar la Carla i, de passada, escriure el millor reportatge de la seva vida per a la revista Load. Però, una vegada dins, no només descobreix que la seva història d’amor no és com ell esperava, sinó que no serà tan fàcil sortir d’allà. 

Amb l’ajuda de Saúl (Luis Zahera), el seu company d’habitació, l’Adri començarà un viatge d’aprenentatge que l’acostarà a la resta dels pacients (Aixa Villagrán, Nil Cardoner, Txell Aixendri i Eduardo Antuña), i a la Carla, i l’obligarà a replantejar-se no només el seu objectiu inicial sinó la seva visió del món.

Altres estrenes

  • 3 de febrer: El baile de las luciérnagas (Temporada 1)

  • 4 de febrer: Black Beach

  • 5 de febrer: Hache (Temporada 2)

  • 5 de febrer: Malcolm & Marie

  • 10 de febrer: Escena del crimen: Desaparición en el Hotel Cecil

  • 11 de febrer: Punto rojo

  • 12 de febrer: A tots los chicos: Para siempre

  • 17 de febrer: Detrás de sus ojos (Temporada 1)

  • 19 de febrer: Tribus de Europa (Temporada 1)

  • 23 de febrer: Pelé

  • 26 de febrer: There’s someone inside your house

  • 26 de febrer: Booksmart