Per les seves polèmiques recents

María Teresa Campos, de nou incòmoda a Telecinco per la seva entrevista a ‘Viva la vida: «M’emprenyo»

La periodista va conversar en directe amb Emma García, amb la participació de les seves filles i la seva neta

María Teresa Campos, de nou incòmoda a Telecinco per la seva entrevista a ‘Viva la vida: «M’emprenyo»
2
Es llegeix en minuts

L’entrevista a María Teresa Campos a ‘Viva la vida’ ha tornat a posar-la al límit. La periodista es va mostrar molt molesta en l’arrencada de la seva conversa amb Emma García, a l’haver de parlar d’entrada de les seves últimes polèmiques.

«Jo no he vingut a això perquè m’emprenyo», va començar dient quan li van posar imatges del seu conflicte amb Isabel Gemio, al canal de Youtube del qual va aparèixer la setmana passada en una intervenció que va estar plena de preguntes que li van semblar impertinents. 

«M’agradaria parlar de coses boniques. Cal acabar aquest tema ja, sobretot per ella (Isabel Gemio), perquè tampoc ha sigut per a tant», va dir la Campos per tancar el tema. L’entrevista es reconduïa amb un vídeo dedicat a tota la seva trajectòria professional, des dels seus primers passos radiofònics a Màlaga fins a la seva arribada a Madrid com a directora d’informatius i després el seu salt a la televisió.

No obstant, tot es tornaria a torçar poc després després al treure-li el seu conflicte amb Jorge Javier Vázquez: «Jo he vingut a una tarda bonica i no traurem draps bruts. Ja està bé, ¿podríem anar a una cosa més amable?», etzibava visiblement molesta. Va ser llavors quan Emma García va reivindicar el seu paper de presentadora: «¿Qui fa l’entrevista tu o jo? Hem de parlar de tot».

La resposta de la mare de Terelu a aquest comentari va ser conciliadora: «A veure si muntareu un altre pollastre amb això, perquè jo estic a casa meva molt tranquil·la.» «M’agrada que si hi ha una cosa que no t’agrada ho diguis, però en una entrevista hem de parlar de tota la teva vida i també de les últimes coses que t’han passat», li va comentar Emma García.

Notícies relacionades

Al final, María Teresa Campos va cedir i va parlar de Jorge Javier Vázquez, tot i que de manera breu: «Ell no m’és igual, però les meves filles no s’han merescut algunes coses». L’entrevista va continuar amb declaracions sobre la seva relació amb Bigote Arrocet, amb qui va trencar fa ja un any: «Prefereixo no veure les seves imatges, no ho porto bé».

«Malgrat la pandèmia sanitària, em considero una persona privilegiada i feliç». Va dir això malgrat que encara no ha aconseguit vendre la seva casa. Referent a això, va aprofitar per desmentir una notícia falsa publicada en els últims dies: «No he venut la meva casa a Kiko Matamoros. És fals, s’ho han inventat», va declarar sorpresa. Abans de marxar, va demanar un desig: «Espero que no em posin verda».