Cobertura especial

Així han alterat les cadenes la seva programació per informar en directe de l’explosió a Madrid

Així han alterat les cadenes la seva programació per informar en directe de l’explosió a Madrid
2
Es llegeix en minuts

L’explosió, que s’ha produït durant la tarda d’aquest dimecres en un edifici de la Porta de Toledo, al centre de Madrid, ha obligat les cadenes a alterar la seva programació habitual. El tràgic succés, que ha deixat almenys dos morts i diverses persones ferides, s’ha produït entorn de les 15.00 hores, cosa que ha permès que els informatius dels principals canals hagin ofert l’última hora en directe

Algunes televisions han allargat, a més, les edicions de les seves respectives ofertes informatives per donar més detalls sobre els fets. És el cas de TVE, que ha suspès ‘Mercado Central’ per emetre al seu lloc una edició especial del ‘Telediario’ amb Ana Blanco. Precisament aquest dimecres, a partir de les 17.30 hores, la periodista es posarà també al capdavant d’un programa especial amb Carlos Franganillo sobre la presa de possessió de Joe Biden. «Fins aquest moment seguirem pendents de Madrid», ha explicat Blanco.

Al grup Atresmedia, La Sexta ha modificat la seva graella per informar en directe sobre l’explosió que ha tingut lloc a la Porta de Toledo. ‘Zapeando’ s’ha quedat sense la seva entrega d’aquest dimecres perquè «l’actualitat mana», com ha avisat al seu compte de Twitter. Helena Resano s’ha encarregat de capitanejar un avanç de ‘La Sexta Noticias’ amb imatges en directe des de la zona. Mamen Mendizábal ha recollit després el testimoni amb ‘Más vale tarde’, que ha avançat la seva hora d’inici.

Notícies relacionades

Els espectadors de Telecinco també s’han pogut informar sobre el que està passant al centre de la capital madrilenya. Després que ‘Sálvame’ avancés en un faldó l’última hora de l’esclat, David Cantero i Alba Lago han interromput el programa des del plató d’ ‘Informativos Telecinco'. En un especial de tot just uns minuts de durada, la cadena ha connectat en directe amb un reporter desplaçat fins a la Porta de Toledo. 

Com no podia ser d’altra manera, Telemadrid també ha realitzat una intensiva cobertura per a tots els madrilenys. Rocío Delgado, presentadora de la primera edició del ‘Telenoticias’, ha xerrat en directe amb una veïna de la zona tan sols uns minuts després que es produís l’explosió, mentre que Lourdes Maldonado ha treballat a peu de carrer. La cadena autonòmica ha allargat la durada de l’informatiu, que continua oferint dades al minut.