A ‘Planeta Calleja’

Calleja i Maribel Verdú mostren un avanç del seu pas pel cinquè país menys visitat del món

Calleja i Maribel Verdú mostren un avanç del seu pas pel cinquè país menys visitat del món
1
Es llegeix en minuts

L’equip de ‘Planeta Calleja’ continua treballant en la nova temporada del programa, que tornarà a Cuatro amb noves entregues al llarg dels pròxims mesos. L’última parada de Jesús Calleja ha sigut Sao Tomé i Príncipe, una nació insular africana fins a la qual ha viatjat en companyia de Maribel Verdú

«És el segon país menys poblat de tot Àfrica», explica l’aventurer lleonès en un vídeo compartit en el seu compte d’Instagram. Mentre passegen per una platja, l’actriu afegeix que es tracta del «cinquè país menys visitat del món»

En una altra publicació, Calleja mostra un ritual en el qual els seus habitants «es connecten amb els avantpassats i entren en una catarsi de trànsit molt impactant». «Això és el més ‘hardcore’ que he vist en la vida, no sé com descriure-ho», admet Verdú, impactada després de ser testimoni de com els seus participants «trepitjaven amb els seus peus aquest foc enorme». 

Notícies relacionades

A jutjar per les paraules de Calleja, sembla que tant ell com la seva companya de viatge s’ho han passat molt bé durant les gravacions. «Disfruto molt quan tinc un convidat «disfruton», i Maribel Verdú és increïblement disfrutona. ¡Com mola aquesta dona!», assegura en un vídeo en el qual apareixen endinsant-se a la selva. 

Jesús Calleja i Maribel Verdú van tornar aquest cap de setmana a Espanya després de diversos dies de rodatge en què s’han pres totes les mesures de seguretat necessàries: «Ens vam tornar a fer una PCR. Tres en una setmana, per garantir la seguretat». «Hem rodat un meravellós programa de ‘Planeta Calleja’ que aviat podreu veure», assegura el rostre de Mediaset.