A LES 22:10 HORES

Agatha Ruiz de la Prada i Lorenzo Caprile seran una de les parelles de la nova entrega d’‘El juego de los anillos’

Adriana Torrebejano i Raúl Pérez i Santi Rodríguez i Manolo Sarriá seran les dues parelles que s’enfrontaran a la parella de modistes en el concurs presentat per Jorge Fernández a Antena 3

Antena 3 emet aquesta nit, a les 22:10 hores, una nova entrega de l’edició amb famosos d’‘El juego de los anillos’. En aquesta ocasió, Jorge Fernández dona la benvinguda a Adriana Torrebejano i Raúl Pérez, a Agatha Ruiz de la Prada i Lorenzo Caprile i a Santi Rodríguez i Manolo Sarriá, les tres parelles que lluitaran per aconseguir la victòria.

En aquest format, tres parelles de concursants han de respondre a les preguntes situant un anell sobre la pantalla al lloc on creuen que hi ha la resposta correcta. Per a fer-ho han de mesurar els seus coneixements, però també la seva lògica i la seva precisió. I és que els anells varien de mida segons la ronda i en moltes ocasions serà tan petit que els concursants necessitaran una gran astúcia.

‘El juego de los anillos’ és un format basat en l’agudesa visual. Consta de sis rondes, cinc en les quals acumularan diners i una gran fase final en què intentaran emportar-se el guanyat a casa. Es juga per torns. Quan el presentador llanci la pregunta, la parella que juga ha de col·locar el seu anell en la resposta correcta. En cas d’encertar, acumularan diners. Si fallen, una altra de les parelles tindrà opció al rebot. 

Dirigit per Manuel Rodríguez i produït per Globomedia (the Mediapro Studio), ‘El juego de los anillos’ va començar la seva etapa en el prime time d’Antena 3 l’estiu del 2019. El concurs es va estrenar com a líder de la nit davant més d’1,6 milions d’espectadors, registrant un 13,9% de quota de pantalla

jorge-fernandez

jorge-fernandez

1
Es llegeix en minuts