Amb María Alcántara

L’escena de ‘Cuéntame’ el 2020 que ha suscitat crítiques a les xarxes socials

L’escena de ‘Cuéntame’ el 2020 que ha suscitat crítiques a les xarxes socials
1
Es llegeix en minuts

Ahir a la nit ‘Cuéntame’ va tornar a La 1 amb l’anunciat salt en el temps. Tot i que la ficció continua narrant el que passa el 1992, any en què es va quedar la trama, paral·lelament ha viatjat fins al 2020 per narrar com va viure la pandèmia la família Alcántara.

La longeva ficció (que al setembre compleix 20 anys en antena) va mostrar una Mercedes àvia, un Carlos adult, així com la María, la petita de la família, convertida en el present en una sanitària que lluita des d’un hospital contra el coronavirus alhora que està preocupada per la salut del seu pare, l’Antonio, que es troba ingressat.

Notícies relacionades

Per als espectadors no va passar desapercebut un detall d’aquesta recreació del 2020. Va ser quan la María, interpretada per Silvia Abascal, truca al seu germà per informar-lo de l’estat del seu pare. En aquell moment, el personatge es treu la mascareta per parlar per telèfon, una acció molt criticada pels espectadors.

Així es va poder veure a Twitter, on el moment va ser molt comentat, ja que molts consideren que no s’ajusta a la realitat que una doctora es tregui una mascareta al mig de l’hospital.