En els nous capítols

‘El hormiguero’ es cola a ‘La que se avecina’ amb una divertida paròdia: ‘El avispero’

Amb un presentador clònic de Pablo Motos i unes vespes anomenades Diestro i Siniestro són les vespes que emulen les formigues Trancas i Barrancas

‘El hormiguero’ es cola a ‘La que se avecina’ amb una divertida paròdia: ‘El avispero’
1
Es llegeix en minuts

Els fidels seguidors de ‘La que se avecina’ ja poden disfrutar de la segona part de la temporada 12 a Amazon Prime Video. La plataforma està arrasant amb els nous episodis de la comèdia produïda per Alberto Caballero per a Telecinco, amb xifres rècord de visualitzacions tan sols una setmana després del seu llançament. 

En els nous capítols, destaca una nova trama protagonitzada pels pallassos justiciers, la icònica banda liderada per Antonio Recio amb la qual busca justícia social però sobretot aconseguir els seus propis interessos. En aquesta ocasió, aconsegueix per fi arribar a la fama amb una de les seves accions i ser entrevistat en un programa de televisió... que recorda massa un de real.

Es tracta d’‘El avispero’, un programa d’entrevistes que fa una divertida paròdia d’‘El hormiguero’. Els creatius de la sèrie no es tallen ni un pèl i calquen l’estètica del programa d’Antena 3, amb un actor pèl-roig que clona Pablo Motos i canviant les formigues Trancas i Barrancas per les vespes Diestro i Siniestro. 

«Volia anar al programa d’Ana Rosa però al final he vingut aquí», comença dient Recio després de ser presentat davant l’audiència, entrar al plató fent un ball i passar de llarg cap a la taula sense donar-li la mà al presentador de l’espai. 

L’entrevista començava calentona ja des de la primera pregunta: «¿Allò del pal de fregar al cap és perquè et patrocina Villeda o una protesta contra les tasques domèstiques?». Recio va respondre estranyat: «¿Però quines tonteries preguntes? Mai he entès l’èxit del teu programa».

Notícies relacionades

En un altre moment de la paròdia, Antonio Recio, amb el seu habitual mal caràcter, es nega en rodó a la petició del presentador que les vespes Diestro i Siniestro li facin algunes preguntes: «No, no, a mi aquests ninots que no em preguntin res perquè em cauen com el cul».

Aquest divertit gag es produeix al llarg del capítol sis dels vuit que componen la segona tanda que completa la temporada 12, l’última de la sèrie que es desenvolupa a l’icònic edifici Mirador de Montepinar.