Declaracions

TVE es pronuncia sobre el judici per delictes fiscals d’Imanol Arias i Ana Duato

La cadena pública ha mostrat la seva postura sobre la batalla legal amb Hisenda dels protagonistes de ‘Cuéntame cómo pasó’

TVE es pronuncia sobre el judici per delictes fiscals d’Imanol Arias i Ana Duato
1
Es llegeix en minuts

Dijous, 14 de gener, torna ‘Cuéntame cómo pasó’ i TVE ha volgut anunciar totes les seves novetats en la roda de premsa de la temporada 21a de la ficció. Al marge de l’interès generat per la nova tanda d’episodis, durant la presentació davant els mitjans, un dels assumptes que han volgut tractar els periodistes presents ha sigut el conflicte amb Hisenda que mantenen Imanol Arias i Ana Duato, dos dels actors principals.

El mes de juliol la Fiscalía Anticorrupció de l’Audiència Nacional va demanar 32 anys de presó per a l’actriu que dona vida a Merche i 27 per a l’intèrpret d’Antonio Alcántara per diversos delictes contra la Hisenda Pública en el conegut com a cas Nummaria, el despatx d’advocats que presumptament es dedicava a l’evasió d’impostos d’artistes.

Notícies relacionades

A causa de la crítiques per continuar emetent la ficció malgrat aquest problema legal, la corporació pública ha volgut pronunciar-se. Aprofitant la roda de premsa celebrada durant el matí de dimarts en què ha estat present YOTELE, Fernando López-Puig ha volgut pronunciar-se en nom de la pública.

En les seves declaracions el director de continguts de TVE ha mostrat la postura i els desitjos de la cadena: «Hi ha un procés obert. Nosaltres continuem treballant amb ells i estem encantats de continuar produint ‘Cuéntame cómo pasó’. Hi ha un procés que esperem que acabi de la millor forma possible i que puguem continuar treballant conjuntament», ha expressat.