MOLT COMENTADA

Cristina Pedroche es defensa de les crítiques per la seva foto despullada a la neu

La col·laboradora de ‘Zapeando’ va voler explicar com es va fer la comentada imatge

Cristina Pedroche es defensa de les crítiques per la seva foto despullada a la neu
1
Es llegeix en minuts

Cristina Pedroche va publicar la setmana passada una imatge que no va passar desapercebuda. La presentadora es va atrevir a fer-se una fotografia despullada sobre la neu aprofitant l’estela blanca que va cobrir Madrid. A causa del viral que es va fer la publicació, tan lloada com criticada, ella mateixa ha volgut mostrar la seva opinió sobre l’assumpte.

En la imatge compartida a les seves xarxes socials podíem veure la col·laboradora de ‘Zapeando’ fent ioga a l’exterior de casa sobre una capa blanca de neu que cobria el terra. Ràpidament molts usuaris van voler comentar-la amb divertits missatges, però també amb ferotges crítiques cap a la madrilenya per la suggerent fotografia.

Notícies relacionades

Uns dies després de l’enrenou ocasionat, Pedroche ha volgut comentar-ho en el seu programa: «Jo, a casa meva, m’agrada estar despullada». «No entenc la que s’ha muntat», ha declarat la de Vallecas. Malgrat aquest aclariment ha explicat amb humor com es va fer la instantània: «Vaig estar-hi un segon, no em vaig quedar hores meditant». «A més, el que és el forat no es recolza a terra, ha declarat entre rialles».

També ha volgut fer referència a algun dels comentaris que ha tingut la publicació: «M’han dit un munt de coses. Fins i tot que si així congelo els òvuls». No obstant, l’enrenou ha fet que la imatge acumuli més de 360.000 ‘m’agrades’ a Instagram i va camí dels 17.000 comentaris, ja siguin negatius o positius.