Confirmada

Amazon Prime Video renova ‘El Cid’ per una segona temporada

La plataforma de pagament estrenarà els nous episodis de la ficció històrica el 2021

Amazon Prime Video renova ‘El Cid’ per una segona temporada
1
Es llegeix en minuts

Amazon Prime Video ha confirmat de forma oficial la segona temporada d’‘El Cid’. La sèrie protagonitzada per Jaime Lorente (‘La casa de papel’) comptarà amb una nova tanda d’episodis que arribaran a la plataforma de pagament al llarg del 2021.

Aquesta superproducció original centrada en la vida de Rodrigo Díaz de Vivar, ‘El Cid’, es guanya per tant la renovació tan sols un mes després de la seva estrena en àmbit internacional. Els nous capítols tornaran a estar disponibles en exclusiva per al servei en ‘streaming’ d’Amazon a més de 240 països i territoris de tot el món.

Notícies relacionades

En aquesta segona temporada, El Cid i els seus fills Sancho, Alfonso i García es converteixen en els reis de Castella, Lleó i Galícia, respectivament, mentre que Urraca manejarà els fils del poder descobrint el seu costat més fosc. Les disputes entre ells convertiran la península Ibèrica en un camp de sang per la multitud de batalles que provocaran. Al seu torn, Ruy serà nomenat cavaller, però en el procés haurà de sacrificar el que més vol per convertir-se en un veritable heroi.

La sèrie creada per José Velasco i Luis Arranz es va convertir en una de les estrenes més prometedores de l’any per la magnitud de la producció, que va comptar amb més de 200 actors i 11.000 figurants. El seu repartiment l’encapçalen actors de la talla de Jaime Lorente, José Luis García-Pérez, Elia Galera, Carlos Bardem, Juan Echanove, Juan Fernández, Alicia Sainz, Francisco Ortiz o Jaime Olías.