I el seu excompany respon

Juan Muñoz demana disculpes a José Mota: «Vaig beure quatre copes de més i vaig muntar en còlera»

Juan Muñoz demana disculpes a José Mota: «Vaig beure quatre copes de més i vaig muntar en còlera»
1
Es llegeix en minuts

Fa uns dies Juan Muñoz sorprenia amb unes declaracions molt dures contra José Mota, el seu company en el duo Cruz y Raya. El còmic es queixava que Mota només es movia pels diners: «És un mal paio, té el cor al banc», va arribar a dir de l’humorista, a qui va anomenar «mala persona» i «prepotent».

Però després de l’enrenou generat, Muñoz ha fet un pas enrere i ha demanat disculpes a Mota: «Fa dies que estic molt enfadat amb mi mateix per l’actitud tan cruel que vaig tenir amb Mota i les declaracions que vaig fer sobre la seva persona. Per això li demano disculpes públicament al Jose, la seva família i amics personals per haver dit coses tan cruels. ¡Ho sento de tot cor!», va expressar el còmic en un vídeo publicat a les seves xarxes socials.

Notícies relacionades

Tot i que reconeix que en els últims temps no han tingut «una relació ‘gaire bona’», l’actor atribueix les seves paraules a haver-se begut «quatre copetes de més». «Just en aquell moment em va trucar un periodista per preguntar-me com estava i per donar-me el condol [la seva mare va morir] i allà em vaig enfurismar i vaig començar a dir barbaritats i disbarats que no es mereixen ni el José ni la seva família», ha afirmat.

La guerra l’ha conclòs del tot el mateix Mota, que ha acceptat públicament les disculpes: «Moltes gràcies @CruzyrayaJuan per les teves disculpes. T’asseguro que tots els anys que hem compartit junts estan molt per sobre de tot això. ¡¡¡Una gran abraçadaaaa!!!», va escriure a Twitter.

Temes:

José Mota