A Antena 3

’El hormiguero’ anuncia nou ‘superinvitados’ per a la seva primera setmana de l’any

Concha Velasco, Roberto Leal i Andrea Duro seran alguns dels convidats de Pablo Motos

’El hormiguero’ anuncia nou ‘superinvitados’ per a la seva primera setmana de l’any
1
Es llegeix en minuts

Després d’uns dies de vacances nadalenques, ’El hormiguero’ torna el pròxim dilluns 11 de gener a Antena 3 per afrontar una setmana atapeïda de «superconvidats», tal com avança la cadena en una promoció. Pablo Motos i el seu equip tornaran amb les piles carregades a la franja d’access prime time, que aquests dies ha estat ocupada amb gran èxit per la nova sèrie turca d’Atresmedia: ’Mi hija’

La primera convidada d’‘El hormiguero’ el 2021 serà Concha Velasco, que visitarà Motos durant la nit de dilluns. Dimarts serà el torn de Juan del Val, col·laborador habitual del programa i membre del jurat de ’El desafío’, el nou concurs d’Antena 3 que arrencarà les seves emissions ben aviat a prime time. 

Notícies relacionades

Dimecres tindrà un gust nostàlgic amb la visita d’Andrea Duro i Angy, protagonistes del retrobament de ‘Física o química’, que ja està disponible a Atresplayer Premium. Un esdeveniment de dos capítols que ha arrasat entre els seguidors de la mítica sèrie juvenil emesa entre el 2008 i el 2011. 

’El hormiguero’ tancarà la setmana amb més rostres d’‘El desafío’. Un d’ells serà el seu presentador, Roberto Leal, que estarà acompanyat per tres dels seus concursants: l’atleta Ana Peleteiro, el xef Jorge Brazález i l’actriu Kira Miró, tots ells avançats en exclusiva per YOTELE. Santiago Segura, un altre dels membres del jurat, també visitarà Pablo Motos. 

Temes:

El hormiguero