Nous capítols

TVE posa data a l’estrena de la nova temporada de ‘Cuéntame cómo pasó’

La sèrie protagonitzada per Ana Duato i Imanol Arias torna a La 1 el pròxim 14 de gener

TVE posa data a l’estrena de la nova temporada de ‘Cuéntame cómo pasó’
1
Es llegeix en minuts

TVE arrenca el nou any amb una de les seves estrenes més esperades. La televisió pública ha confirmat que la 21a temporada de ‘Cuéntame’ arribarà a La 1 el pròxim dijous, 14 de gener, a partir de les 22.00 hores. La família Alcántara s’endinsarà en aquesta ocasió en l’any 1992, però, a més, els nous capítols també mostraran el futur dels personatges en un 2020 marcat per la crisi del coronavirus. 

La longeva sèrie produïda per Grupo Ganga serà així la primera gran aposta de TVE el 2021 junt amb la segona temporada de ‘La Caza. Tramuntana’, que s’estrena el pròxim dimecres, 13 de gener, amb una nova trama que tornarà a estar protagonitzada per Megan Montaner en la pell de la sergent Sara Campos.

Una nit després serà el torn de ‘Cuéntame’, que mostrarà la tornada de Carlos Alcántara a San Genaro, convertit en escriptor, molt pendent de la Mercedes mentre el televisor analitza les notícies sobre l’expansió del virus. Carlos Hipólito, la veu de Carlitos des del 2001, continua interpretant el personatge uns quants anys després d’haver deixat el barri per anar-se’n a Nova York.

Notícies relacionades

La seva germana María, interpretada el 2020 per Silvia Abascal, també ha deixat enrere els anys de la primera joventut i ara forma part dels professionals que combaten el virus als hospitals. Part dels actors, com és el cas d’Imanol Arias i Ana Duato, continuen interpretant-se a si mateixos, però amb una curosa caracterització. Els nets, l’Oriol i el Santi, han crescut i són interpretats per Borja Fano i per Jan Cornet, respectivament.

L’Herminia ja haurà mort el 2020, però el personatge a qui dona vida María Galiana continuarà sent molt present en la vida dels Alcántara i el 1992, un any crucial en la història recent d’Espanya amb la celebració de l’Expo 92 i dels Jocs Olímpics, marcat també per una gran crisi social i política que es notarà a la llar dels protagonistes.