GUERRES FAMILIARS

Isa Pantoja, destrossada a ‘El programa de Ana Rosa’: «El meu fill no ha vist la seva àvia aquest Nadal»

La col·laboradora ha reaparegut a Telecinco per explicar com es troba la situació familiar, especialment entre el seu germà i la seva mare

Isa Pantoja, destrossada a ‘El programa de Ana Rosa’: «El meu fill no ha vist la seva àvia aquest Nadal»
1
Es llegeix en minuts

Isa Pantoja ha tornat a ‘El programa de Ana Rosa’. Després de diverses setmanes d’absència per la seva participació a ‘La Casa Fuerte’ i les vacances de Nadal, la col·laboradora ha reaparegut en un plató per primera vegada per sincerar-se sobre la situació de la seva família, especialment per la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu germà, Kiko Rivera.

La jove ha reconegut que es troba bé en el tracte amb el seu germà, amb qui la relació ha millorat molt. Tal com ha donat a entendre en la seva tornada, Kiko Rivera hauria entès moltes coses de les discussions entre ella i la seva mare al barallar-se ara ell amb la cançonetista. A més, Isa ha reconegut que han passat les festes junts: «Estic més unida al meu germà».

Notícies relacionades

La també cantant ha volgut fer balanç de l’ocorregut durant el seu pas pel ‘reality’ de Telecinco en el seu nucli familiar mostrant la seva postura, però sense endinsar-se en excés en la polèmica: «No aplaudeixo tot el que fa». «El meu germà ha dit moltes coses que a mi, com a mare, em doldria molt que l’Albertito digués de mi. La meva mare està deprimida per això», ha expressat fent referència al seu fill Alberto.

Ella mateixa ha confessat que no sap res de la seva mare des de finals de desembre perquè no li arriben els missatges que li envia. A més, a l’esmentar el seu fill, Isa Pi s’ha esfondrat i ha confessat que no veu la seva àvia des d’abans que ella entrés a ‘La Casa Fuerte’: «No hauria d’afectar-li res d’això, em fa pena i em dol per ell que no la vegi».