TORNEN A FER-HO

Les escenes d’‘Els Simpson’ que ‘van predir’ l’atac al Capitoli el 1999

Diversos capítols de la sèrie de dibuixos van explicar fets similars als ocorreguts als Estats Units en la jornada d’ahir

Les escenes d’‘Els Simpson’ que ‘van predir’ l’atac al Capitoli el 1999
1
Es llegeix en minuts

No és la primera vegada que l’ocorregut en ‘Els Simpson’ acaba passant també en la vida real. La victòria en les eleccions de Donald Trump és un dels exemples més recordats del que la mítica sèrie va narrar en els seus episodis i va acabar convertint-se en realitat, però no ha sigut l’única. Després de la intensa jornada viscuda ahir als Estat Units a causa de l’atac al Capitoli per partidaris de Donald Trump, la ficció animada va tornar a viralitzar-se en xarxes.

Multitud d’escenes d’en Homer i companyia van córrer com la pólvora en xarxes socials per la similitud que tenien amb les imatges que arribaven en directe de Washington D. C. Algunes de les vivències ocorregudes en ‘Els Simpson’ que els usuaris van relacionar amb l’assalt a la institució van ser veure el Capitoli en flames o que es produís una bomba a la Cambra de representants.

Notícies relacionades

Concretament, aquests fets es poden veure en el primer capítol de la temporada 11, titulat ‘Más allá de la cúpula del fracaso’, en el qual el pare de la família més coneguda de la televisió donava idees sobre una pel·lícula en la qual se saquejava el Capitoli.

No obstant, la imaginació dels internautes no va tenir límits i els més fidels a la sèrie de FOX van recordar altres moments similars a l’ocorregut als Estats Units durant la tarda d’ahir. El saqueig d’estàtues o els assaltants disfressats d’animals també tenen parentiu amb algunes aventures explicades en la sèrie.