Trenca el seu silenci

Juan Muñoz carrega contra José Mota, excompany a Cruz y Raya: «És un mal paio, té el cor al banc»

Juan Muñoz carrega contra José Mota, excompany a Cruz y Raya: «És un mal paio, té el cor al banc»
2
Es llegeix en minuts

Si fa unes setmanes Millán Salcedo parlava novament de la seva enemistat amb Josema Yuste, el seu company de Martes y Trece, ara una altra parella d’humoristes sembla haver-se declarat la guerra. Juan Muñoz ha trencat el seu silenci i ha parlat de la seva nul·la relació amb José Mota, amb qui va formar el duo Cruz y Raya.

«No en puc aguantar més, he callat molts anys i ja és hora de dir la veritat sobre aquest senyor que es diu José Mota i que ha sigut incapaç de donar-me el condol sabent que la meva mare va morir fa un mes. És la gota que fa vessar el vas. Han sigut molts menyspreus, moltes coses que em van fer mal i que he guardat en silenci molts anys», ha afirmat en declaracions a la revista Diez Minutos.

Totalment decebut, Muñoz parla sobre els inicis de tots dos: «A aquest noi l’he ajudat més jo que ell a mi. I vull que la gent s’assabenti que mala persona que és. Mai va ser el meu amic, és molt dur reconèixer-ho, perquè és el padrí del meu fill, però mai s’ha preocupat del seu fillol. Crec que no l’ha vist des que va fer la Primera Comunió», afirma.

Notícies relacionades

«Era mecànic de fleca. Jo vaig estudiar Art Dramàtic, parlo tres idiomes, toco el piano i la guitarra, he dirigit dues pel·lícules... ¿Qui es pensa que és? Li falta humilitat. Tonto de mi, en un moment de les nostres vides em vaig enganyar a mi mateix creient que en el José tenia un amic, quan mai ho va ser», diu sobre el seu excompany, que defineix com a «prepotent»: «Jo he sigut sempre el mateix, però a ell el van canviar els diners i la fama. No té ni la meitat de dignitat que jo. Hi ha persones que som vocacionals i altres que van a buscar els diners».

Malgrat el seu evident desencant amb el còmic, Muñoz no sabria reconèixer d’on ve el seu distanciament: «No ho entenc, mai li vaig fer cap mal. Fa disset anys que no tenim Cruz y Raya, un duo que funcionava a la perfecció, i molta gent encara em pregunta el per què d’aquella ruptura. No sé què contestar». «Em té bloquejat. Té el cor al banc. Estic molt dolgut amb el José. M’ha demostrat que és un mal paio. I em costa creure que tingui amics». 

Temes:

José Mota